Beeld © Temptation Love Therapy/Tom Cornelissen

Kritiek op relatie Bert en Delphine: 'Alles is heftig'

25 september 2021 16:41

Delphine (27) wist flink wat olie op het (kamp)vuur te gooien door in de aflevering van 'Temptation Island: Love or Leave' van deze week de ware reden achter haar jaloezie bekend te maken. In 'Temptation Love Therapy' vertelt vrijgezel Jamila (30) nu dat de bekentenis in de mannenvilla als een grote shock kwam.

"Haar acties en haar gedrag… dat vind ik persoonlijk best toxic om eerlijk te zijn"

Delphine beweert in de aflevering dat Bert haar twee keer zou hebben bedrogen met een prostituee. Als Delphine haar verhaal doet moet zelfs presentatrice Monica een traantje laten. In de andere villa wordt Bert op dat moment geconfronteerd met zijn acties door Viktor. Maar volgens Bert is er niets gebeurd.

"We hadden dat niet verwacht, dat het zo gedetailleerd zou zijn", doet Jamila een boekje open over dat moment. "We merkten wel dat hij dat heel erg vond, maar ik denk dat we allemaal niet zo goed wisten hoe we daarop moesten reageren. Voor de Nederlanders is het iets 'normaler' dan voor Belgen heb ik altijd het gevoel. Dus ik had persoonlijk zoiets van: what’s the big deal? Maar daar was niet iedereen het mee eens (...) Ik begrijp Bert zijn reactie, ik begrijp ook wel dat hij dat hartje heeft af laten gaan, maar het is wel heftig… maar alles om hen heen is heftig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-single Serayo: 'De vrouwen kunnen dit jaar niet liegen'

Hoewel Delphine het idee heeft dat haar jaloezie nu beter wordt begrepen, heeft Jamila daar zo haar twijfels over. Ze vertelt: "Haar acties en haar gedrag… dat vind ik persoonlijk best toxic om eerlijk te zijn." Al moet de vrijgezelle dame toegeven dat ze niet weet wat ze zelf zou doen. "Als ik het gevoel heb dat ik mijn partner niet kan vertrouwen en ik heb daar het bewijs niet voor, en dat is de enige reden - althans ik vind dat dat de enige reden is, zou het best kunnen dat ik dat zou doen. Maar dat moet je toch niet willen", aldus de Temptation-babe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-babe Chelsy zet haar zinnen op Nico: 'Wil het totaalplaatje'

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!