Jamilia Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Love Therapy/Tom Cornelissen

Jamila vol vraagtekens door date Efrain: 'Geloof er niet in'

26 september 2021 12:31

De prachtige Jamila (30) is al zeven jaar vrijgezel. Ze is een relatietype, maar haar hart is helaas ook vaak gebroken. Ze is op zoek naar 'the real deal' en klaar voor huisje, boompje, beestje. In Efrain (24) denkt ze dat niet te gaan vinden biecht ze op in een nieuwe aflevering van 'Temptation Love Therapy'.

"Ik vind het gewoon niet de knapste in het huis"

Gevleid is ze zeker als Efrain haar op date vraagt in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave, die nu te zien is bij Videoland. Maar echt begrijpen doet ze niet. Jamila biecht aan ons op: "Ik vond het heel erg leuk om gevraagd te worden op date, omdat ik nog niet een één-op-één-date had gehad. Ik vond het wel heel erg leuk, maar aan de andere kant verbaasde het me heel erg dat hij mij meevroeg op date. Naar mijn mening en idee vindt hij Shallie en Laure superleuk. Maar ik heb wel genoten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-single Serayo: 'De vrouwen kunnen dit jaar niet liegen'

Jamila had het dan ook logischer gevonden als hij een van hen had gevraagd: "Ik begreep niet waarom hij mij mee wilde, ik geloofde er niet in. Dat gevoel nam ik ook wel mee de date in. Ik denk dat hij dat ook wel heeft gemerkt."

In het dagelijks leven zou de single dame dan ook niet voor hem kiezen. "Hij is wel een heel leuke jongen, maar niet iemand waar ik voor om zou kijken. Ik vind het gewoon niet de knapste in het huis", aldus Jamila.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-babe Chelsy zet haar zinnen op Nico: 'Wil het totaalplaatje'

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!