Beeld © ELIZA MORSE/NETFLIX

Sweet Magnolias-actrice dropt nu al hint over derde (!) seizoen

22 september 2021 17:49

Fans kunnen het tweede seizoen van 'Sweet Magnolias' nog niet eens zien op Netflix, of hoofdrolspeler Joanna García (42) hint al op een derde seizoen van de populaire serie. Dat meldt de website 'PureWow', die de actrice sprak.

"Kijk naar mij, ik manifesteer een seizoen drie al!"

Dus bereid je maar voor als je groot fan bent van de serie, want de vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue hebben nog veel plannen in petto. Terwijl Joanna tijdens het interview haar laatste werkprojecten deelt, laat ze alvast vallen dat seizoen twee niet het einde van de serie betekent. 

"Naast alle dingen die we in seizoen één tegenkwamen, is er gewoon een nieuwe reeks interessante verhaallijnen die bij seizoen drie komen. Of seizoen twee. Kijk naar mij, ik manifesteer een seizoen drie al!" Subtiel, Joanna. Erg subtiel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede seizoen Sweet Magnolias duurt langer dan verwacht

Kruis al je vingers maar voor nóg een seizoen, want volgens Joanna eindigt het tweede seizoen op zo'n manier dat een derde seizoen eigenlijk niet kan uitblijven. "We eindigen seizoen twee wéér met veel drama", kan ze alvast onthullen. 

Het eerste seizoen eindigde al behoorlijk dramatisch: de zoon van Maddie en Bill, Kyle, wordt bewusteloos gevonden na een heftig auto-ongeluk. Hij bleek niet de enige persoon in de auto te zijn. Maddie weet uiteindelijk wie er naast hem zit, terwijl haar man geen idee heeft. Seizoen twee trapt af met deze scène. Wordt vervolgd...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Maddie' uit Sweet Magnolias onthult details over nieuwe seizoen

Het eerste seizoen van Sweet Magnolia kun je (nog eens) rustig bingen op Netflix. Seizoen twee wordt in 2022 verwacht. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!