Tony Junior Beeld © Rooijakkers over de Vloer

Tony Junior onthult aantal bedpartners in Rooijakkers over de Vloer

23 september 2021 22:01

Een grote mond, een wilde haardos, oneindig veel tatoeages en volgens de geruchten nog veel meer meisjes om uit te kiezen: Tony Junior (31) heeft een waar rock-'n-roll-imago. Toch is 't eigenlijk een hele gevoelige jongen, blijkt in 'Rooijakkers over de Vloer'.

"Ik had niet verwacht dat De Bachelor zo heftig zou zijn"

Met de drummer van hitband Het Goede Doel als vader en een moeder die werkt als naaktmodel, kun je wel stellen dat Tony allesbehalve een doorsnee jeugd heeft gehad. Als hij nog maar 12 jaar is stopt hij met school om zich helemaal op zijn drumcarrière te storten - die hij zo'n tien jaar later verruilt voor een leven als dj. Sindsdien reist hij de wereld over.

"Omdat ik zelf al drumde op jonge leeftijd en in een band optrad door Nederland, merkte ik dat school heel onhandig was in mijn leven", vertelt Tony over zijn jeugd. "Dan had ik optredens in het weekend en dan zat ik supermoe op maandag weer in de klas de stelling van Pythagoras te leren." Daarnaast moesten volgens de dj zijn ouders minimaal twee keer per week bij de rector komen omdat hij zich weer eens had misdragen: "Ik was geen rotkind, maar ik was gewoon een heel druk kind. Het kwam gewoon niet binnen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maan is not amused door de 'slipjesgate' van ex-vriend Tony Junior

Hoewel hij blij is met hoe zijn leven is verlopen, denkt Tony dat hij een stukje sociaal leven heeft gemist door op vroege leeftijd met school te stoppen: "Ik ben na mijn twaalfde heel snel het volwassen leven ingegaan. En dat is het enige wat ik soms jammer vind. Aan de andere kant had ik me niets mooiers kunnen wensen dan hoe mijn leven nu is gelopen."

Hoewel Tony momenteel content is met zijn leven, is zijn grootste doel vader worden. Dat is een van de redenen waarom hij meedeed aan De Bachelor. Maar dat avontuur liep anders dan gedacht... De dj vertelt over zijn deelname: "Ik had niet verwacht dat het zo heftig zou zijn. Ik heb echt wekenlang buikpijn en stress gehad van: 'Hoe kom ik over? Straks haat heel Nederland me?' Serieus, ik wist het niet zo goed. Toen begon het en kwam er een partij leuke, maar ook bagger over je heen. Dat was stressvol."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Sinning kan hoofdstuk Tony Junior eindelijk afsluiten

"Ik ben nu al bezig om mijn kinderen later een goede jeugd te geven, en ervoor te zorgen dat ze niets tekort komen", vertelt hij, verwijzend naar zijn arbeidsethos. "Ik wil mijn kinderen een jeugd geven die ik nooit gehad heb." Want hoewel Tony met veel liefde over zijn ouders spreekt, heeft hij het als kind niet makkelijk gehad. Het huwelijk van zijn pa en ma was erg turbulent, en de kleine Tony moest regelmatig optreden als bemiddelaar. "We hadden het mooiste leven dat er was, maar er waren ook heel veel dieptepunten."

Tijdens die dieptepunten heeft Tony nooit de behoefte gehad om zich te vergrijpen aan drugs. Tegen vrouwen daarentegen zegt hij geen 'nee'. Als Art hem vraagt met hoeveel dames hij het bed heeft gedeeld, kiest hij wijselijk zijn woorden: "Ik zeg altijd tussen de 30 en 300."

Tony Junior: 'Iedereen denkt dat ik iedere avond strak sta'

00:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Art Rooijakkers onder het mes vanwege poliep op stembanden

Rooijakkers Over De Vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!