Are You The One? Beeld © Mark Engelen

Maak kennis met de mannelijke deelnemers van Are You The One?

23 september 2021 12:11

Twintig singles gaan in 'Are You The One?' op zoek naar hun perfecte match en hopen samen 200.000 euro mee naar huis te nemen - én de ware liefde te vinden. Maar wat als je verliefd wordt op een kandidaat die niet jouw perfecte match blijkt te zijn? Ga je dan voor de liefde of voor het spel? Maak hier kennis met de mannelijke deelnemers die dit avontuur aangaan.

JB

De 25-jarige JB is dol op vrouwelijk schoon, loopt altijd vooraan in de stoet en is niet op zijn mondje gevallen. Hij kan heel lief, maar ook vrij dominant zijn. Daarom is hij op zoek naar een zorgzame dame die hem wat tegengas geeft. 

 

JB

Ivo

De sportieve Ivo is een grote, vriendelijke knuffelbeer en zoekt een lieve en zachte vrouw. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde en runt als 26-jarige een bedrijf in installatie techniek. Ivo is perfectionistisch en minstens één keer per week bij de barber te vinden om zich op te frissen voor het weekend.

Ivo Are You The One?
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maak kennis met de vrouwelijke deelnemers van Are You The One?

Jamal

De zorgzame, sfeermakende Jamal wil alles uit het leven halen. De 27-jarige is enorm ambitieus en ziet dat ook graag terug in zijn perfecte match. Naast ambitie heeft hij nog een paar eisen waar een vrouw aan moet voldoen, maar het belangrijkste is dat ze net zo goed kan koken als hij. 

Jamal Are You The One?

Jaap 

De 25-jarige Katwijkse Jaap is klaar om serieus op zoek te gaan naar de liefde. Met zijn zonnebankbruine huid en vlotte babbel laat hij menig vrouwenhart sneller kloppen. Jaap is op zoek naar een gekke en spontane dame met humor. Arrogantie vindt hij een echte afknapper. 

Jaap Are You The One?
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kaj Gorgels presenteert Nederlandse versie Are You The One?

Nuri

De 28-jarige Nuri staat bekend om zijn vlotte babbel. Iedereen om hem heen is al bezig met huisje-boompje-beestje en daarom vindt Nuri het ook tijd om op zoek te gaan naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Hij is een ijdele levensgenieter en wilt daarbij een vrouw die haar uiterlijk belangrijk vindt. 

Nuri Are You The One?

Maxim

De 23-jarige Gorinchemse voetballer Maxim, ook wel Maka genoemd, droomt van 'huisje, boompje, beestje'. De personal trainer houdt van een dame met een gezonde lifestyle en die niet vies is van een feestje. Zijn vrouw mag wat hem betreft een zelfverzekerd en ijdel type zijn die hem genoeg tegengas kan bieden.

Maxim Are You The One?
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Smullen: datingshow Are You The One? komt naar Nederland

Joey

De soepele heupen van Joey hebben al enkele harten veroverd. De 29-jarige danser uit Rotterdam is een amicaal en ‘laid back’ persoon. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde, maar zoekt nog één ding: zijn perfecte liefdesmatch. Hij gelooft dat de juiste energie leidt tot veel vuurwerk samen.

Joey Are You The One?

Boudewijn

Boudewijn krijgt vaak complimenten over zijn uiterlijk, maar achter deze grote spierbundel schuilt eigenlijk een knuffelbeer. Hij is een zelfbewuste jongen die zich niet snel iets wijs laat maken door anderen. In een relatie is hij zorgzaam, liefdevol, maar ook rechtdoorzee. De 25-jarige Leidenaar wil graag een lieve dame die weet wat ze wil en positief in het leven staat.

Boudewijn Are You The One?

Tycho

De altijd vrolijke Tycho is een loyale en positieve man. Deze 25-jarige MMA-fighter heeft een klein hartje. Met zijn lieve ogen en brede glimlach is hij klaar voor zijn perfecte match. De vrouw van zijn dromen is sportief en niet te ijdel.

Tycho Are You The One?
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuw seizoen Are You The One? in teken van biseksualitieit

Délano

De 23-jarige Brabantse Délano studeert International Business en heeft als model de hele wereld over gereisd. Op de golfbaan slaat hij vaak een hole-in-one. Bij Are You The One? hoopt hij hetzelfde geluk te hebben en zijn perfecte match in één keer te vinden. Hij is jong, maar weet exact wat hij zoekt in een vrouw.

Delano Are You The One?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!