Emily in Paris Beeld © Netflix

Oui oui! Tweede seizoen Emily in Paris dit najaar te zien

23 september 2021 19:55

Fans van de populaire Netflix-serie 'Emily in Paris' hoeven niet lang meer te wachten op nieuwe afleveringen. Het tweede seizoen is dit najaar te zien, kondigde Netflix donderdag aan.

Net als de eerste reeks bestaat het nieuwe seizoen uit tien afleveringen van een half uur. Actrice Lily Collins speelt opnieuw de hoofdrol. Ook de andere castleden keren terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe details bekend over 'intens' tweede seizoen Emily in Paris

De serie vertelt het verhaal van Emily Cooper (Collins), een marketingdirecteur die onverwachts naar Parijs moet voor haar werk omdat haar baas zwanger is. In de Franse hoofdstad komt ze voor verschillende uitdagingen te staan en probeert ze de liefde, vrienden en haar werk zo goed mogelijk te combineren. In de tweede reeks is te zien dat ze meer verankerd is in Parijs, maar nog altijd worstelt met de eigenaardigheden van het Franse leven. Nadat ze in een driehoeksverhouding is beland, is ze vastbesloten zich op haar werk te focussen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emily in Paris-actrice Lily Collins met grote liefde getrouwd

Het eerste seizoen van Emily in Paris verscheen in oktober vorig jaar op Netflix. Het werd meteen een hit: in de eerste 28 dagen werd de serie door 58 miljoen mensen bekeken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!