Frank Jansen en Catherine Keyl Beeld © ANP

Frank wil ex Rogier inruilen voor Catherine Keyl: 'Niets is onmogelijk'

27 september 2021 11:15

Dat RTL voorlopig geen nieuwe programma's met Frank Jansen (75) en Rogier Smit (47) maakt, betekent niet dat het duo niet terugkeert op de beeldbuis. Frank heeft namelijk plannen voor een nieuwe tv-show met niemand minder dan Catherine Keyl (74). Dat vertelt hij in een nieuwe aflevering van 'Aran on Tour'.

"Ik wilde mijn hele leven lang televisie maken"

Zijn tv-avontuur met ex Rogier mag misschien voorbij zijn, Frank is nog niet van plan het toneel te verlaten. "Ik wilde mijn hele leven lang televisie maken. Maar door de ruzie is daar eigenlijk abrupt een einde aan gekomen", vertelt hij aan Aran.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank: 'Rogier is niet langer de persoon waar ik verliefd op werd'

Hoewel Frank het enorm jammer vindt dat niet alleen zijn relatie is stukgelopen maar ook zijn carrière als presentator daardoor in gevaar is gekomen, is hij niet voor één gat te vangen. Hij ziet het namelijk wel zitten om de handen ineen te slaan met tv-icoon Catherine Keyl, die hij kent uit 'een vaag verleden'.

Hij vertelt: "Tijdens de lunch - ik kwam niet meer bij - zei ze opeens: 'Hoe zou jij het vinden als ik eens met jou op stap ging? Ik kan net als Rogier heel kniftig zijn.'" Frank geeft toe haar voorstel een beetje weggewuifd te hebben, maar: "Niets is onmogelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechter doet uitspraak in vechtscheiding Frank en Rogier

Eerder sprak Aran al met Tim Douwsma, die zich meermaals uitsprak tegen het coronabeleid. De zanger wil zich niet laten vaccineren of testen, wat als gevolg heeft dat hij niet meer optreedt of op tv komt. Tim vertelt openhartig over zijn keuze in onderstaande video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!