Winston Gerschtanowitz in Miljoenenjacht Beeld © Miljoenenjacht / SBS

Opmerking Winston in Miljoenenjacht schiet in verkeerde keelgat kijkers

27 september 2021 15:56

Gisteravond zaten weer een hoop mensen voor de buis gekluisterd bij een nieuwe aflevering van het SBS-programma 'Miljoenenjacht'. Traditiegetrouw mocht presentator Winston Gerschtanowitz (44) iemand aan het einde van het programma verrassen met een gouden koffertje. Ditmaal bezocht hij de 93-jarige mevrouw Van Duin in een seniorencomplex. Maar Winstons uitspraken tijdens het overhandigen van het koffertje zorgden voor een boel verontwaardigde reacties...

"En dan mag u later bepalen hoe u dat gaat verdelen onder de kinderen"

Met een prachtig geldbedrag van 287.000 euro verraste Winston mevrouw Van Duin. Ook haar twee kinderen, die met een smoes waren gelokt, waren aanwezig in het huis van hun moeder. Toen Winston het bedrag onthulde, reageerden ze allemaal vol ongeloof. Kijkers waren net zo vol ongeloof vanwege Winstons opmerkingen aan het adres van de dame op leeftijd. "We komen een verrassing brengen voor u. En dan mag u later bepalen hoe u dat gaat verdelen onder de kinderen", verklaarde hij onder meer. En: "Ik geef 'm aan uw kinderen, die zullen er namelijk zeker ook van genieten denk ik." 

'Winston gaat ervan uit dat mevrouw het zelf niet gaat uitgeven. Dat noemen we leeftijdsdiscriminatie', reageerde een boze Twitteraar. Iemand anders schreef: 'Hoezo gaat Winston er zomaar vanuit dat ze het gaat verdelen over de kinderen? Misschien doneert ze het wel aan de dierenambulance.' Hieronder nog meer reacties. 

Miljoenenjacht zie je elke zondagavond om 19:55 uur op SBS6 en zie je terug via KIJK.nl

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nelly wint meteen groot geldbedrag in nieuw seizoen Miljoenenjacht

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Winston Gerschtanowitz presenteert nog één keer RTL Boulevard: 'Kippenvel'

Onlangs stond Winston nog een keer aan de desk bij RTL Boulevard tijdens de jubileumweek. Het programma vierde namelijk het 20-jarig bestaan en Winston mocht natuurlijk niet ontbreken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Winston Gerschtanowitz deelt verrassende foto uit de oude doos

Winston Gerschtanowitz presenteert nog één keer RTL Boulevard: 'Kippenvel'

01:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!