Joop Temptation Island Beeld © Temptation Love Therapy

Joop neemt het op voor Delphine: 'GPS-tracker is slimme zet'

03 oktober 2021 13:41

In 'Temptation Island: Love or Leave' zet single Joop (30) de 27-jarige Delphine op een voetstuk. Hij kan er dan ook met zijn verstand niet bij dat haar vriend Bert (33) al twee keer een prostituee heeft bezocht tijdens hun relatie. 

"Ik geloof hem voor geen meter"

In een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy vertelt Joop dat alle mannen het enorm te doen hadden met Delphine. Ook stelt hij in de video helemaal te snappen waarom ze Bert volgde met een GPS-tracker. "Ik ken natuurlijk de andere kant van het verhaal", licht hij toe. "Maar ik sta er helemaal achter en geef haar groot gelijk. (…) Als buitenstaander denk je vaak: ga gewoon bij hem weg, maar je weet niet er onder die ijsberg zit en waarom ze het allebei al zo lang volhouden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island: Love or Leave zoekt alweer nieuwe koppels

Joop, die hacker is van beroep, heeft in het verleden zelf ook wel eens de telefoon van zijn vriendin gehackt omdat hij haar niet vertrouwde: "Als je de capaciteit hebt om het te doen, waarom zou je het dan niet doen? Het is natuurlijk hartstikke toxic - daarom was die relatie ook snel over."

Dat Bert echter blijft volhouden dat het slechts een massage was, daar gelooft Joop niets van. "Ik geloof hem voor geen meter", gaat hij verder. "Bert vertelt gewoon een Bert-verhaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arda uit Temptation Island 'geschrokken door de bekendheid'

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!