Beeld © SBS6 / Talpa

Martien tot tranen geroerd door plots bezoek in Chateau Meiland

27 september 2021 21:23

'Chateau Meiland' staat iedere week garant voor hysterie, lachbuien én tranen. Ook in de aflevering van vanavond was daar weer sprake van. En met name dat laatste. Martien moest namelijk een traantje wegpinken door bijzonder bezoek, dat de familie kreeg tijdens de vakantie op Curaçao.

"Ik had er eigenlijk geen zin in, maar dít vind ik wel echt leuk"

Niemand minder dan Jaap, Martiens broer, en zijn vrouw Evelien staan namelijk plots voor zijn neus. En daar schiet de voormalig kasteelheer, die ook al een paar glazen rosé had gedronken, volledig van vol. "Ik sta helemaal perplex", aldus Martien, die zoals gebruikelijk de hele boel bij elkaar gilt.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chateau-kijkers gruwelen van interieur Martien Meiland

Gelukkig heeft Martien dat zélf ook door. "Het lijkt wel alsof we bij de Ring zitten, door dat gegil van mij", vertelt hij. Het is een hele verrassing voor Martien, gezien hij dacht dat zijn broer nog gewoon in Nederland was. "Ben je het wel echt?" vraagt hij voor de zekerheid.

Ook voor Maxime is het een leuke surprise, waar ze in eerste instantie eigenlijk helemaal geen zin in had. "Ik lag nog in bed. Leroy kwam me halen en die zei dat ik mee moest, omdat het zo leuk was. Ik had er eigenlijk geen zin in, maar dít vind ik wel echt leuk." Al met al beleven de Meilandjes een vakantie op Curaçao met twee extra familieleden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chateau Meiland-kijkers gieren om Japans toilet: 'Straaltje tegen de anus'

Een tijdje terug stond een emotionele Martien voor de camera van RTL Boulevard, vlak nadat zijn tweede kleindochter Vivé werd geboren. In de video hieronder zie je Martien trots vertellen over de nieuwste Meiland-telg.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!