Beeld © RTL

Goede Tijden, Slechte Tijden neemt afscheid van twee acteurs

29 september 2021 16:22

Meerdijk is niet één, maar twee inwoners armer. In de nieuwste 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-aflevering op Videoland is te zien dat het stel Ilyas en Jojo de koffers pakt om naar Marokko te gaan. Even slikken voor de fans, want dit gaat niet om een retourvlucht.

Sinds de heftige aanslag vóór de zomercliff van het programma gaat het al niet zo goed met het personage Ilyas, gespeeld door Hamza Othman. Als hij samen met Jojo (Stephanie van Eer) besluit om te revalideren in Marokko wordt het definitief: de tijd van onbezorgdheid is voorbij. In het soapdorp betekent het namelijk het definitieve vertrek van het geliefde koppel uit de serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Bijzonder bezoek in Goede Tijden, Slechte Tijden: 'Perfecte timing'

De twee jonge acteurs zijn op zo'n manier uit Meerdijk geschreven dat er nog alle ruimte is voor een terugkeer in het soapdorp, maar of en wanneer dat gebeurt is nog maar de vraag. Aan RTL Boulevard vertelde Hamza en Stephanie over het afsluiten van hun GTST-hoofdstuk.

Stephanie over afscheid GTST: 'We hebben heel hard gejankt'

00:28
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít is de simpele verklaring voor het blauwe oog van Merel in GTST

Ondertussen wordt er alweer op de poorten van Meerdijk geklopt. Zo ziet Heleen van Royen het voor zich om een terugkerende rol in het programma te krijgen.

Rolletje in GTST is droom die uitkomt voor Heleen van Royen

00:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!