Nico en Bert in Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave/Videoland

Bert hakt belangrijke knoop door: 'Temptation-avontuur start nu écht'

30 september 2021 14:16

Eén koppel in het bijzonder geeft ons dit seizoen 'Temptation Island: Love or Leave' meer dan genoeg om over praten. We hebben het natuurlijk over Bert en Delphine. Hoewel Bert eerder nog een heel zwembad bij elkaar huilde omdat hij zijn vriendin zo miste, zijn de tranen nu op en hakt hij de spreekwoordelijke knoop door.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de zevende aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

"Die jongen wil mij kapotmaken"

In een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave - die vanaf nu te zien is bij Videoland - stapt Delphine niet alleen met een lichtelijke kater, maar ook met het verkeerde been uit bed. De Vlaamse wordt namelijk niet gewekt met een lekker ontbijtje op bed, maar door het alarm van haar tablet, waarop intieme beelden van Bert en vrijgezel Chelsey te zien zijn.

"Die jongen wil mij kapotmaken, man. Denk hij nu echt niet eens aan mij?" briest Delphine voor de camera. "Ik snap dat niet. Je bent fucking tien jaar samen met iemand. Denk je daar nu echt niet bij na?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine 20 kilo afgevallen na Temptation Island-avontuur

Maar niet alleen in de vrouwenvilla maakt het geluid van de tablet iedereen wakker... Ook Bert krijgt in alle vroegte beelden van Delphine te zien in haar string in het zwembad. Misselijkmakend vindt hij dat. "Dat twee vrijgezelle jongens alles kunnen zien… omdat je je benen opendoet en het niet nodig vindt een bikini aan te trekken, maar een witte string", drukt hij zijn walging uit. "Dat was de druppel die de emmer heeft doen overlopen."

Dat hij uiterst serieus is blijkt als presentator Viktor Verhulst even later de villa binnen komt wandelen en Bert aangeeft zijn relatie te willen beëindigen. "Ik wou dat in het gezicht doen op het laatste kampvuur, maar voor mij kan dat nu niet meer", vertelt hij. "Ik heb het echt gehad. Ik ben op een bepaalde manier door haar hier neergezet: manipulatief, als iemand die niet te vertrouwen is. Dat is ook dat is vandaag zeg: mijn relatie is ten einde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island: Love or Leave zoekt alweer nieuwe koppels

Bert wil helemaal niets meer met zijn ex, met wie hij tien jaar samen was, te maken hebben. "Ik heb het gevoel dat ik tien jaar mezelf heb weggecijferd voor haar, zeker de laatste vijf jaar", licht hij zijn keuze toe. "Ik ga er niet meer zijn om het voor haar op te nemen, niet meer. Ik heb het gevoel dat mijn Temptation nu écht begint."

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Bekijk die video met Jamila hieronderAlle afleveringen vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert uit Temptation Island reageert op foto met mysterieuze dame

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!