Denzel Washington en Ellen Pompeo Beeld © Getty Images

Grey's Anatomy-actrice maakte ruzie met Denzel Washington op set

30 september 2021 16:26

Dat het er niet altijd even vredig aan toe ging op de set van ‘Grey’s Anatomy’, is inmiddels algemeen bekend. Toch is er deze week weer opvallend nieuws over de opnames van de show naar buiten gekomen. Actrice Ellen Pompeo (51) verklapt namelijk in haar podcast dat ze een flinke aanvaring had met Denzel Washington (66), die een aflevering van de successerie regisseerde.

"Luister motherfucker, dit is mijn show"

Denzel regisseerde één van de afleveringen van het twaalfde seizoen, 'The Sound of Silence'. Heel soepel ging dat niet. Ellen legt in de podcast uit dat ze tijdens een scène een beetje improviseerde en haar tegenspeler enkele instructies gaf. Denzel nam haar dat niet in dank af. "Hij zei: 'Ik ben de regisseur. Jij mag hem niet vertellen wat hij moet doen.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grey's Anatomy-actrice blikt terug op intense werkcultuur

Ellen liet dit echter niet zomaar over zich heen gaan. "Ik zei tegen hem: 'Luister, motherfucker. Dit is mijn show. Dit is mijn set. Wie denk je dat je bent?'" Volgens Ellen kregen ze flinke ruzie, maar dat is volgens haar iets 'wat acteurs nu eenmaal doen'. "Dat is waar de magie ontstaat en er goede dingen ontstaan. Dus het was een geweldige ervaring." Klinkt inderdaad top.

Fans van de ziekenhuisserie kregen onlangs nog zwaar nieuws te verwerken, de kans is namelijk klein dat er nog een nieuw seizoen komt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Einde Grey's Anatomy na 18 seizoenen in zicht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!