Ronnie Flex Beeld © Ronnie: Voor Altijd Samen/Videoland

Zwangere Demi de Boer over band met tweejarig dochtertje Ronnie Flex

30 september 2021 17:17

De release van een nieuw album, voor het eerst optreden na een zwaar coronajaar en een tweede dochter op komst: het is een spannende tijd voor Ronnie Flex (29). Daarom laat hij die vastleggen in zijn Videoland-realityserie 'Ronnie: Voor Altijd Samen'. In de eerste aflevering vertelt de rapper hoe anders deze zwangerschap is ten opzichte van die van zijn eerste dochtertje, Nori.

"Ik was wel blij met een vrouw in mijn leven die me bij kon staan"

Ronell Plasschaert, zoals Ronnie echt heet, heeft al een dochter van bijna 3 met dj Wef. De artiest had destijds geen relatie met de moeder van zijn kindje. Het is voor hem dan ook eventjes wennen om nu 24/7 om te moeten gaan met de zwangerschapshormonen van zijn vriendin Demi, die in verwachting is van zijn tweede.

Demi en Ronnie leren elkaar drie jaar geleden kennen via de winkel waar Demi op dat moment werkt. "Ik wist al van hem, omdat hij mijn klant was", vertelt ze. "En toen zei mijn collega op een gegeven moment: 'Volgens mij vindt hij jou leuk.' En toen zei ik: 'Dat kan, maar als hij mij leuk vindt moet 'ie wel een move maken. Want hij zegt niets, hij is zo verlegen.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex rookt al acht maanden geen wiet: 'Voelt goed'

Dat kan Ronnie beamen. Volgens de aanstaande papa was hij zó enorm verlegen dat hij alleen langs ging om kleren te kopen - soms wel twee keer per week. "Ik ben sowieso niet echt een move-maker", lacht hij. "In het begin was ik gewoon stil als ik de winkel in kwam. Dan zei ik dat ik kleren wilde kopen, vroeg ik of iets me stond, en dan kocht ik het."

Dat gaat twee maanden zo door, totdat een goede vriend van hem besluit zich ermee te bemoeien en Demi uitnodigt met hen mee te gaan naar een festival. Volgens Ronnie was de hele situatie 'super awkward': "Ik voelde me net een kleine boy."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex weg bij platenlabel: 'Ik verdien dit niet'

Inmiddels zijn we drie jaar verder en is Demi hoogzwanger en druk bezig met de verbouwing van hun huis, waar ook de kleine Nori een paar dagen per week woont. Nu zijn de twee helemaal aan elkaar gewend, maar Ronnie vertelt in de Videoland-serie dat hij het best spannend vond Demi toe te laten in het leven van zijn kleine meisje. Al was het ook een opluchting: "Ik was 27, mijn eerste kind. Ik kwam net uit een rockster-leven en alleenstaand met haar, voor een klein gedeelte van de week. Dus ik was wel blij met een vrouw in mijn leven die me bij kon staan."

Volgens Demi weet Nori inmiddels niet beter: "Mijn band met haar is natuurlijk heel anders dan met Ronell. Ik ben meer de regelaar. De moeder-achtige dingetjes neem ik op me. "

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Demi de Boer uitgescholden op straat: 'Ik was in shock'

De achtdelige serie Ronnie: Voor Altijd Samen is vanaf 30 september wekelijks te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!