The Squid Game Beeld © Netflix

Grappig: dit zijn de leukste memes van Netflix-hit Squid Game

03 oktober 2021 16:43

Het is je vast niet ontgaan: de Netflix-hit 'The Squid Game' is momenteel wereldwijd trending en de acteurs krijgen per dag zo'n miljoen volgers erbij op Instagram. In de serie is te zien hoe honderden kandidaten tegen elkaar moeten strijden in dodelijke spellen uit hun kindertijd. Verliezers worden geëlimineerd en de winnaar krijgt uiteindelijk een enorm geldbedrag.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de Netflix-serie The Squid Game

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man krijgt 4000 telefoontjes per dag door Netflix-hit Squid Game

Door het grote succes van de thrillerserie kunnen memes natuurlijk niet uitblijven. Speciaal daarom hebben we voor de 'die-hard' fans het internet afgestruind voor de grappigste en leukste memes. Hieronder een overzicht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze legendarische comedyserie kun je nu bingen op Netflix

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Birgit Schuurman spreekt Netflix aan op te grote penis in Sex/Life

Hoewel de hitserie momenteel de harten van veel Netflix-kijkers sneller laat kloppen, is één man uit Zuid-Korea er totaal niet blij mee. Door een telefoonnummer dat wordt getoond in de thriller, krijgt hij wel 4000 belletjes per dag. Dat meldde de South China Morning Post begin deze week.

De beste man klaagt over de telefoon die dag en nacht af blijft gaan en dat bellers zeggen dat ze zogenaamd 'mee willen doen aan het spel'. De zogeheten prank calls veroorzaken bij de man zoveel stress dat hij aan de slaappillen zit. Zomaar afstand nemen van het nummer lijkt geen mogelijkheid, omdat het aan zijn bedrijf gekoppeld is.

Wil de man er toch van af, dan is er een uitweg. Een Zuid-Koreaanse presidentskandidaat heeft op Facebook geschreven dat hij omgerekend 72.000 euro biedt voor het telefoonnummer. Da's ook een manier van campagne voeren, natuurlijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!