Arjen Lubach Beeld © ANP

Arjen Lubach probeert nu ook De slimste mens van België te worden

4 oktober 2021 08:51

Drie Nederlandse kandidaten gaan zich wagen aan het Vlaamse programma 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Cabaretier Arjen Lubach (41), zangeres Merol (30) en oud K3-zangeres Klaasje Meijer (26) doen mee aan de Vlaamse editie van het quizprogramma 'De slimste mens', meldt de Belgische televisiezender 'Play4'.

"Waarom zou je meedoen aan De Slimste Mens België als je de Nederlandse al eens hebt gewonnen?"

Voor Arjen en Merol, de artiestennaam van Merel Baldé, is de spelquiz bekend terrein. De twee deden allebei al een keer mee aan De slimste mens in Nederland, dat gepresenteerd wordt door Philip Freriks. Arjen won zelfs de finale toen hij meedeed in 2012. In totaal doen 34 kandidaten mee aan de spelshow. Onder meer viroloog Steven Van Gucht, ex-wielrenner Eddy Planckaert, acteur Tom Vermeir en actrice Anne-Laure Vandeputte zitten erbij.

'Waarom zou je meedoen aan De Slimste Mens België als je de Nederlandse al eens hebt gewonnen? Omdat ze daar van dit soort plaatjes van je maken natuurlijk 💪🏻', schrijft Arjen bij de aankondiging op social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lisa Loeb na winst Slimste Mens: 'Het heeft mijn leven veranderd'

Het negentiende seizoen van De Slimste Mens Ter Wereld is vanaf maandag 18 oktober te zien op Play4. De presentatie ligt in handen van Erik van Looy, die sinds 2004 het gezicht is van het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers De Slimste Mens balen van niveau deelnemers in finaleweek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!