Dit nieuwe programma gaat Ewout Genemans presenteren

4 oktober 2021 12:03

Ewout Genemans (36) heeft een nieuw programma op RTL 5. In het programma 'Ewout', dat elke week een andere subtitel heeft, duikt de presentator in diverse actuele thema's en gaat hij op reportage.

"Ik duik iedere week in een wereld die voor veel mensen onbekend is"

Zo reist Genemans onder meer af naar Turkije waar bilvergrotingoperaties populair zijn en gaat hij op reportage in een jeugdgevangenis. "Ik duik iedere week in een wereld die voor veel mensen onbekend is, maar ook belangrijk is om te laten zien. Zo ontdek ik dat de bilvergroting in Turkije steeds populairder wordt onder jonge meiden en dat het risicovol kan zijn", zegt Genemans over zijn nieuwe klus. Vanaf 11 oktober is Ewout elke maandag te zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jongeren openhartig over verslaving in nieuwe Videoland-serie Ewout Genemans

Genemans is onder meer bekend door zijn werk als presentator bij het RTL-programma Verslaafd en zijn politieprogramma's Bureau 040, Bureau Burgwallen en Bureau Hofstad. Ook was Genemans verantwoordelijk voor de documentaire over Nicky Verstappen, die eind vorig jaar werd uitgezonden.

Momenteel volgt Ewout Genemans jongeren tussen de 13 en 23 jaar en medewerkers bij Yes We Can Clinics in de nieuwe Videoland-serie De Jeugdkliniek: Als Niet Meer Werkt. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ewout Genemans maakt serie over medium Jomanda

Jongeren openhartig over verslaving in nieuwe Videoland-serie Ewout Genemans

00:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!