Kopen Zonder Kijken Beeld © RTL

Veeleisend stel staat voor verrassing in Kopen Zonder Kijken

4 oktober 2021 21:59

De nieuwste aflevering van ‘Kopen zonder kijken’ was weer als vanouds: Iris en Thom zijn namelijk op zoek naar een jaren 30 woning mét karakter, minimaal drie slaapkamers, een tuin én een badkamer met een bad en douche. Hun budget is echter aan de krappe kant voor hun lange wensenlijst. Het lijkt dan ook een onmogelijke zoektocht te worden, maar het klusteam van ‘Kopen zonder kijken’ weet het koppel compleet omver te blazen met hun uiteindelijke vondst.

"Ik sta te trillen, het is écht heel gaaf"

Iris en Thom wonen al een paar jaar met veel plezier in een huurappartement in Tilburg, maar moeten deze binnenkort noodgedwongen verlaten, omdat de eigenaar er weer in wil wonen. Dat betekent dat ze zo snel mogelijk een nieuwe woning moeten vinden, maar tot nu toe wil hun zoektocht niet echt lukken. De twee hebben een flinke wensenlijst en daarnaast vindt Iris het ook nog eens lastig om knopen door te hakken. Als ze bij Bob langsgaan worden ze echter met hun neus op de feiten gedrukt. Hij laat ze weten dat hun wensenlijst te lang is en dat ze voor een budget van 4 ton nooit alles gaan krijgen wat ze willen. "Jullie generatie wil veel en het liefst nu", zo spreekt hij ze streng toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob krijgt pijn in zijn buik van huis in Kopen Zonder Kijken

Iris en Thom laten echter weten dat ze geen concessies willen doen, gezien ze zeker de komende tien jaar nog in het huis willen blijven wonen. Aan Alex dan ook de moeilijke taak om een geschikt huis op de kop te tikken. Wonderbaarlijk genoeg blijkt het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn als vooraf werd gedacht: hij stuit namelijk al vrij snel op een prachtig karakteristiek huis, dat eigenlijk al aan de meeste wensen van Iris en Thom voldoet. Bob vraagt zich tijdens de inspectie van de woning zelfs af wat er voor hem nog te doen is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emoties in Kopen Zonder Kijken gaan makers niet in koude kleren zitten

Als Iris en Thom de woning vóór de verbouwing krijgen te zien, zijn ze helemaal in hun nopjes. Ze vinden de wijk leuk en op een paar kleine puntjes na, voldoet het huis eigenlijk al aan al hun wensen. Ze vragen zich dan ook af wat het addertje onder het gras is, maar wat zij niet weten, is dat die er helemaal niet is. Bob en Roos hebben namelijk nog genoeg budget om het huis perfect te krijgen. Zo is er nog geld voor een kleine aanbouw, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en een prachtige inrichting. Wanneer Iris en Thom het eindresultaat krijgen te zien, kunnen ze hun ogen dan ook niet geloven. "Ik sta te trillen, het is écht heel gaaf", zo stamelt Iris. "Dit is toch niet normaal?"

Bob en Roos lieten onlangs nog weten dat ze af en toe best met hun handen in 't haar zitten als het gaat om de flinke wensenlijsten van sommige kandidaten.

Bob en Roos van Kopen Zonder Kijken hekelen moeilijke kandidaten

02:12
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kopen Zonder Kijken-aannemer Bob Sikkes zat tegen burn-out aan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!