Beeld © The Masked Singer Australia

Amerikaanse hitzangeres zet Australische Masked Singer op z'n kop

06 oktober 2021 11:44

Over ruim een week begint het Nederlandse derde seizoen van 'The Masked Singer' weer. Aan de andere kant van de wereld is het Australische seizoen net geëindigd. En de winnaar, de Vampier, blijkt een internationale superster die wereldwijd meer dan 70 miljoen platen heeft verkocht.

"Toen ik het kostuum voor het eerst zag, was ik doodsbang om de vampier te zijn"

Al het hele seizoen zette de Vampier het publiek van de Australische The Masked Singer op zijn kop met covers van wereldhits. Voor de finale coverde de zangeres het lied 'Live and Let Die' van Paul McCartney. De juryleden dachten nog aan Shakira en Sheryl Crow, maar óók aan het goede antwoord: Anastacia, bekend van hits als 'Paid My Dues' en 'I'm Outta Love'.

De Amerikaanse zangeres maakte grote indruk, verschuild achter het masker van de Vampier. Waarom ze meedeed wist ze in eerste instantie zelf ook niet. "Toen ik het kostuum voor het eerst zag, was ik doodsbang om de vampier te zijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Masked Singer-kijkers krijgen nog een extraatje bij Videoland

Op 15 oktober begint een nieuw seizoen van The Masked Singer in Nederland. De eerste pakken zijn onlangs onthult bij RTL Boulevard. Je ziet onder meer de Vogelverschrikker, Cupido en de Krokodil hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Opnames The Masked Singer zijn weer hervat

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!