Donna in Temptation Island Beeld © Temptation Island/Videoland

Nico doet hart Donna breken in Temptation: 'Dan ben je toch een klootzak?!'

07 oktober 2021 17:13

'Temptation Island: Love or Leave' eindigde vorige week met een flinke cliffhanger: want wat moet Nico nu opbiechten aan Donna? In aflevering acht wordt het allemaal duidelijk tijdens het intense kampvuur van de vrouwen, met een videoboodschap die het hart van Donna doet breken.

"Ik heb seks gehad met iemand anders"

Let op: dit artikel bevat spoilers over de zevende aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Net als Donna denkt dat het ergste achter de rug is, kondigt presentatrice Monica Geuze aan dat ze nóg een beeld voor haar heeft. En dat zet het hele kampvuur op z'n kop. "Ik had dit echt al veel eerder moeten doen, maar ik was bang om je kwijt te raken", biecht Nico op in de video. "Er was een periode dat ik heel erg twijfelde aan onze relatie, en in die periode ben ik in de fout gegaan. Ik heb seks gehad met iemand anders."

Het nieuws doet Donna happen naar lucht. De reden waarom hij dit nu pas vertelt, is dat Nico vindt dat ze het spel eerlijk moeten spelen en beiden moeten ontdekken waar precies het probleem zit. Dat kan volgens hem alleen door de waarheid te vertellen. Hij vervolgt: "Het spijt me echt heel erg. Ik hoop met deze boodschap dat je de connectie aangaat en je openstelt voor de persoon bij wie jij je het beste voelt en ook de antwoorden vindt die jij zoekt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-ster Daisy toont 'hoe gek ze is' op Luca Borsato

Nico sluit de boodschap af door te beloven dat ze elkaar weer spreken tijdens het laatste kampvuur en dat hij van haar houdt. Maar die belofte kan volgens Donna zo het vuur in - net als haar armbandje. "Sorry, maar dan ben je toch een klootzak?! Dan ben je echt gewoon slecht vanbinnen (…) Nu boeit het me echt niet meer. Hij kan hier in de hoogste boom gaan zitten, in het water gaan liggen of in het vuur hier. Het boeit me echt niet meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert hakt belangrijke knoop door: 'Temptation-avontuur start nu écht'

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Bekijk die video met Joop hieronderAlle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!