Bed & Breakfast Beeld © Omroep MAX / Bed & Breakfast

Waar is dat haakje? Bed & Breakfast volgende maand van start

08 oktober 2021 08:52

Het ontbreken van het haakje op de douche, of het leeslampje naast het bed: het is vaste prik in het Omroep Max-programma 'Bed & Breakfast'. De populaire show keert terug en het goede nieuws is dat we volgende maand al kunnen genieten van zeurende B&B-eigenaren die elkaar beoordelen.

Vanaf 12 november is het vijf vrijdagavonden op rij weer tijd voor Bed & Breakfast. Per aflevering logeren drie stellen één nachtje in elkaars bed & breakfast. De B&B-eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen, terwijl zij hun verblijf aan een grondig onderzoek onderwerpen. Na een leuk uitje en een nacht in andermans paleisje bepalen de deelnemers wat zij hun bezoek waard vonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henk Krol heeft flinke plannen met zijn bed & breakfast

Het seizoen wordt afgetrapt door Elly en Teus, die een B&B runnen in Krimpenerwaard. Elly ontwierp alles, wat Teus vervolgens in elkaar kluste. Na Elly en Teus zijn Léon en Mieke aan de beurt om de deelnemers te ontvangen in hun B&B in de gemeente Lansingerland, zij nemen hun gasten mee naar de golfbaan. Tot slot bezoeken de ondernemers het stulpje van Jeannette en Kees in de Neder-Betuwe, waar ze een wandeling maken door het pittoreske dorpje samen met een stadsdichter.

Dat het hebben van een B&B hipper is dan ooit bleek afgelopen zomer wel in B&B Vol Liefde. Hoewel de show een groot succes was, hadden de kandidaten helaas minder geluk in de liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Bed & Breakfast trapt af met enorm luxe B&B

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!