Beeld © SBS6 / Talpa

K2 Zoekt K3-kijkers hebben meelij met Bart: 'Kapot gebasht'

9 oktober 2021 09:33

In 'K2 Zoekt K3' was gisteravond de auditie van de 18-jarige Bart Plysier te zien. En hoewel de jury in beide boxen voor hem drukte, was er weinig ruimte voor blijdschap na zijn auditie. Dat kwam omdat Bart nogal harde kritieken kreeg. De kijkers thuis leefden met hem mee.

"Die laatste drie noten waren héél slecht"

Vlak na zijn auditie was Bart nog vrolijk gestemd, gezien de jury voor hem gedrukt had. Maar daarna kwam Gordon er hard overheen: "Ik denk dat ze nu de vuilnisbakken buiten gaan zetten in China, want dat klonk niet goed. Die laatste drie noten waren héél slecht. Als ik een klein kindje was bij K3, dan zou ik echt bang worden."

Samantha Steenwijk bracht vervolgens op iets subtielere wijze dat ze van mening was dat Bart zangtechnisch niet goed genoeg was voor K3. "Maar dat kun je misschien nog leren." Toch bekende de Vlaamse Natalia daarna ook dat zij Bart niet in de populaire zangroep ziet zitten.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Belgische zender VTM reageert op ophef over Gordon in K2 zoekt K3

Na het commentaar gaf Bart aan behoorlijk zenuwachtig te zijn geworden. De kijkers thuis leefden met hem mee. 'Ik moest bijna wenen bij Bart. Ze hebben hem kapot gebasht', schreef iemand op Twitter. Een ander: 'Ik wil Bart zo graag een knuffel geven.'

In een interview met het Vlaamse Nieuwsblad.be heeft Bart na zijn auditie aangegeven niet meer te gaan auditeren bij The Voice. De reden? "Ik kan niet nog eens zo'n kritiek aan."

De hele aflevering van K2 zoekt K3 zie je hier terug.