Beeld © BNNVARA / Skyhigh TV

Maxime Meiland en tienermoeder Loeki maken indruk in Vier handen op één buik

12 oktober 2021 21:19

In 'Vier handen op één buik' wordt tienermoeder in spe Loeki deze week bijgestaan door Maxime Meiland (25). De 17-jarige raakte onverwacht zwanger van haar 22-jarige ex-vriend en maakte de keuze om de baby te houden. Loeki's ex staat niet achter haar keuze en dus staat ze er alleen voor.

"Claire is echt mijn redding geweest"

Loeki kan tijdens de zwangerschap niet rekenen op de steun van haar ex-vriend, maar wel van Maxime. De realityster weet hoe het is om op jonge leeftijd onverwacht zwanger te raken en er alleen voor te staan. "Toen ik besloot om het te houden, waren er veel mensen in mijn omgeving die mij adviseerden om de baby weg te laten halen", vertelt Maxime. Hetzelfde advies dat Loeki kreeg, waardoor ze goed kunnen levelen. "Daarvoor zat ik niet altijd lekker in mijn vel. Claire is echt mijn redding geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland koopt dit miljoenenpand: 'Ik werk er hard voor'

Maxime en Loeki ontmoeten elkaar drie weken voor de bevalling in de woning van de toekomstige moeder. Door hun vergelijkbare verhalen klikt het gelijk. "Ze is mega zelfstandig. Dat was ik op die leeftijd echt niet. Ze is zo volwassen en gedreven", merkt Maxime op als Loeki vertelt over de afgelopen negen maanden.

Er wordt een babyshower voor twee georganiseerd, over dromen voor de toekomst nagedacht en aan de moeizame band met Loeki's moeder gewerkt, van wie ze vooral in het begin niet erg veel steun krijgt. Zo heeft Loeki's moeder een andere woonruimte voor haar dochter gezocht, omdat ze liever niet met haar puber en kleinzoon onder één dak woont. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland vindt deze zwangerschap 'relaxter' door betrokkenheid Leroy

Kijkers leven en masse mee met de zelfstandige Loeki. Op social media regent het positieve reacties naar aanleiding van deze aflevering van Vier handen op één buik. Vooral als ze er moederziel alleen voor staat tijdens de inleiding van de bevalling.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter én tienermoeder Chimène maken indruk in 'Vier Handen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!