Beeld © RTL

Georgina en Frits maken elkaars ergste nachtmerrie waar in HPP

13 oktober 2021 21:41

Het zesde seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' is weer losgebarsten en in de eerste de beste opdracht werd er direct veel van de kandidaten gevraagd. Het was de bedoeling om elkaar 'op de kiek' te zetten op een manier die direct de voorpagina's zou halen. Maar Georgina Verbaan (42) en Frits Sissing (58) maakten het wel heel bont met elkaar.

"Ik heb gewoon aan Frits Sissing gevraagd om geil te kijken"

Door een speling van het lot zijn Georgina en Frits aan elkaar gekoppeld. De EO-presentator heeft direct de manier waarop hij Georgina op de foto wil zetten in zijn hoofd. Hij neemt haar namelijk mee naar de slagerij. "Er zijn voor haar twee dingen waarmee ze in de pers komt, namelijk dat ze tegen bont is. En ze is vegetariër. Als ik haar daarmee kan betrappen..."

Georgina geeft al snel aan te walgen van de vleesgeur in de plaatselijke slagerij, maar is toch bereid mee te werken. "Ik ga het alleen niet in m'n mond stoppen. Ik wil het best over m'n gezicht smeren, maar niet eten." Frits is in ieder geval dik tevreden met het resultaat, maar vreest al voor wat hém te wachten staat, nadat Georgina de presentator kenbaar maakt hem terug te gaan pakken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

William Rutten over Het Perfecte Plaatje: 'Kijkers onderschatten het'

En 'terugpakken' is een understatement. De actrice heeft namelijk besloten om Frits als kinky bunny vast te leggen, mét knevel in zijn mond, lippenstift rond zijn lippen en een nét iets te strak wit hempje.

Wanneer Georgina Frits ook nog vraagt om 'geil' te kijken, beseft ze dat ze wellicht een tikkie te ver is gegaan. "Ik heb gewoon aan Frits Sissing gevraagd om geil te kijken", vertelt ze proestend. Uiteindelijk krijgt Georgina een mooie 8,6 voor haar foto. Frits daarentegen een 6,5. Zijn plaatje zou 'te overdreven' zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Georgina strijdt tegen 'bestie' Patrick in Het Perfecte Plaatje

Georgina en Frits strijden natuurlijk niet alleen tegen elkaar. Er zijn nog acht andere kandidaten, waaronder de beste vriend van de actrice: Patrick Martens. In de video hieronder vertellen de twee hoe het is om het tegen elkaar op te nemen.

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!