De Netflix-serie Squid Game. Beeld © YOUNGKYU PARK

Kijkers Squid Game ontdekken 'foutje' in begin van de serie

13 oktober 2021 17:51

De makers van de Netflix-hit 'Squid Game' lijken de populaire serie tot in de kleinste puntjes uitgedacht te hebben, maar toch heeft een kijker nu een - soort van - foutje ontdekt in de serie.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over enkele afleveringen van Squid Game

"Jun-ho krijgt een tip dat zijn broer vermist is en dat hij onlangs geen huur heeft betaald"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Squid Game is succesvolste Netflix-serie ooit: 111 miljoen kijkers in vier weken

Zo is in de serie te zien hoe rechercheur Jun-Ho naar zijn vermiste broer op zoek is, alleen weet hij dan nog niet dat hij de beruchte 'front man' is, een van de hoogste bazen in Squid Game. Een oplettende fan van de serie laat op Reddit het volgende weten: 'Jun-ho krijgt een tip dat zijn broer vermist is en dat hij onlangs geen huur heeft betaald.' Maar in een spel waar zoveel vooraf is voorbereid en vrijwel niks aan het toeval wordt overgelaten, had de 'front man' dan niet de huur al vooruit kunnen betalen?

Dat is in ieder geval iets wat de fan denkt: 'Moet hij niet al een tijdje 'verdwijnen' voordat de spelen beginnen, en op zijn minst de huur vooruitbetalen, of een goed excuus verzinnen zodat zijn broer hem niet gaat zoeken?' De makers van de serie lijken hier dus niet helemaal over nagedacht te hebben. Dat is overigens wel het enige 'foutje' dat tot nu toe ontdekt is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix gaf te lage leeftijdskwalificatie aan Squid Game

Squid Game heeft wereldwijd al 111 miljoen abonnees bereikt en is daarmee volgens Netflix de show die het beste ooit scoorde in de eerste vier weken op het streamingplatform. Dat record stond eerder op naam van Bridgerton, dat in de eerste vier weken 82 miljoen keer werd aangeklikt.

In de thrillerserie deelt een mysterieuze man een telefoonnummer uit om mee te doen aan een spel waarin uiteindelijk 456 wanhopige deelnemers hun leven inzetten om grote hoeveelheden geld te winnen. In de video hieronder vertelt entertainmentdeskundige Rob Goossens er meer over. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Squid Game is succesvolste Netflix-serie ooit: 111 miljoen kijkers in vier weken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!