Carlo Boszhard en Loretta Schrijver Beeld © The Masked Singer / RTL

The Masked Singer-kijkers gieren om Loretta: 'Is het Quinty?'

15 oktober 2021 21:34

Kijkers van 'The Masked Singer' hebben vrijdagavond volop genoten van de start van het nieuwe seizoen. Ook het vertrouwde panel van het zangprogramma zit weer op hun oude, vertrouwde plek. En zoals kijkers nog van voorgaande seizoenen gewend zijn, vermoedt Loretta Schrijver (65) bij ongeveer de helft van de deelnemers dat haar 'Koffietijd'-collega Quinty Trustfull (50) schuilgaat achter een van de uitgedoste pakken.

"Whaha geef Loretta nou gewoon een keer Quinty"

Veel kijkers gieren het dan ook uit om de opmerkingen van Loretta. Op social media wordt er volop gereageerd op haar uitspraken. Sommige kijkers melden zelfs dat ze medelijden gaan krijgen als de makers dit seizoen weer niet meedoet aan het programma. 'Whahaha geef Loretta nou gewoon een keer Quinty', 'Aangezien Gerard het telkens over Marga Bult heeft, en Loretta aan Quinty Trustfull, zou het echt lachen zijn als ze ze hebben weten te strikken!' en 'Team Carlo en Loretta is standaard 'Quinty of m'n broer'', wordt er zoal gereageerd. Hieronder nog meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo waanzinnig hoog is de geldboete van The Masked Singer

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joris Linssen kijkt terug op Masked Singer: 'Dacht dat ik flauwviel'

RTL Boulevard sprak voor de start van het nieuwe seizoen van The Masked Singer nog uitgebreid met presentator Ruben Nicolai. Hij liet onder andere weten geschokt te zijn door enkele onthullingen. Meer daarover zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loretta voor het eerst op tv na ziekte: 'Lichtpunt voor haar'

Ruben Nicolai geschokt door onthullingen in The Masked Singer

03:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!