Buddy Vedder en Gerard Joling Beeld © The Masked Singer / RTL

Verbijsterde blikken door eerste afvaller van The Masked Singer

15 oktober 2021 22:54

Vrijdagavond was de eerste aflevering te zien van 'The Masked Singer' bij RTL 4 en daarmee is óók de eerste afvaller een feit. Het jurypanel reageerde nogal verbijsterd toen ze erachter kwamen wie er uiteindelijk naar huis werd gestuurd.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de eerste aflevering van The Masked Singer

"Het allerleukste is om te laten zien wie je bent"

Gerard Joling, Buddy Vedder, Loretta Schrijver en Carlo Boszhard hadden het namelijk allemaal fout. Geen Quinty Trustfull of Marga Bult, maar niemand minder dan presentatrice Anita Witzier zat verschuild in het zwanenpak. Zij moest het in een laatste reddingspoging opnemen tegen de alien, waarna het publiek toch Anita, verhuld in een zwanenkostuum, naar huis stuurde. 

"Niet te geloven, maar wat knap!" reageert Gerard Joling na de onthulling. "Maar we hebben het allemaal niet geraden. Sowieso een vertekend beeld met die lang hals, het was lastig." 

De NPO-presentatrice vond het geweldig om te doen: "Een avontuur, het is zo verschrikkelijk leuk! En het allerleukste is om te laten zien wie je bent, dus wat dat betreft is het heel goed als je er als eerste uitgeknikkerd wordt!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de laatste vier looks van The Masked Singer

Anita kon bijna niks zien door het pak: "Ik heb niemand gezien, want je ziet bijna niks. Ik hoorde van alles, en ik dacht alleen maar: als ik maar niet van dat podium aflazer." 

Benieuwd naar de 'geheime' hints van Anita? De aflevering is hier terug te kijken en uiteraard ook op Videoland.

The Masked Singer zie je elke vrijdagavond om 20.00 uur bij RTL 4. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo waanzinnig hoog is de geldboete van The Masked Singer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!