Beeld © SBS

Op seks beluste man maakt geen goede beurt in Lang Leve de Liefde

18 oktober 2021 12:22

Opnieuw vergroten vier vrijgezellen hun kans op de liefde door niet op één, maar twee dates te gaan in 'Lang Leve de Liefde'. Of het meteen raak is tijdens de eerste date is maar de vraag. Vooral als je een ietwat seksbeluste kandidaat voorgeschoteld krijgt.

"Seks is de grootste hobby die ik heb"

Een potje rauwdouwen is zo belangrijk voor de nog naamloze man dat hij het maar wat graag deelt met de vrouw met wie hij een date heeft, zo is te zien in het voorproefje van de aflevering van vanavond. "Seks is de grootste hobby die ik heb. Ook de enige hobby die ik heb", zegt de man, terwijl de vrouw tegenover hem bedenkelijk kijkt. "Misschien voelt het zelfs wel als een sport."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

LLDL-kandidaat wil geen vriendschap met vrouw: 'Heb ik niks aan'

Hoe meer hij opschept over hoe hij echt wel 'de hele nacht door kan gaan', hoe zuurder zijn date kijkt. "Dan rook je af en toe een keer een sigaretje en dan weer door. Ja, totdat het gewoon echt wordt [maakt hijg geluiden]." Alsof ze met deze man nog niet de jackpot heeft gewonnen, gaat hij door met vertellen dat zij wel zijn type is. Hoewel hij óók met dat gesprek geen goede beurt maakt. "Het is niet per definitie dat ik op blauwe ogen val, maar die van jou flitsen er wel uit." 

Gelukkig krijgt ze nog een tweede date met een andere man. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man duikt op vrouw na geslaagde date in Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde wordt op werkdagen om 19.00 uur uitgezonden op SBS6. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!