Maxime Meiland kijkt bekvechtende Martien en Erica met lede ogen aan

19 oktober 2021 12:04

De uitzendingen van 'Chateau Meiland' lopen natuurlijk iets achter op de werkelijkheid en daarom zijn de voorbereidingen voor Maximes bevalling in het programma nog in volle gang. Erica en Martien helpen hun dochter met alle liefde, maar die liefde is tussen henzelf ver te zoeken: er gaat van alles mis en dat nemen ze elkaar niet in dank af.

''Ik vraag jullie om één klusje en het is meteen bonje''

Eén ding is zeker, in de familie Meiland vindt er altijd wel een catastrophe plaats. Ditmaal zorgen de voorbereidingen op Maximes bevalling daarvoor. Zo moeten er een aantal klossen onder haar bed worden geplaatst zodat de verloskundige er beter bij kan.

Erica en Martien zijn niet vies van een klusje en pakken deze taak met beide handen aan. Helaas gaat het mis wanneer er drie schroeven uit het achterste deel van het bed moeten worden gehaald. Nadat Martien aangeeft dat het onbegonnen werk is, neemt Erica geïrriteerd het heft in eigen handen. Martien is daar gauw klaar mee: ''Wat een eigenwijs", klaagt hij. ''Ik ga naar huis! Dat irritante gedoe elke keer met haar."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kersverse opa Martien Meiland emotioneel door geboorte kleindochter

Maxime ziet het allemaal met lede ogen aan. ''Ik vraag jullie om één klusje en het is meteen bonje.'' In de camera: "Hoe ze tegen elkaar bekvechten, het zijn net tieners. Het is werkelijk geen doen. (...) Als ik met mijn schoonfamilie ben, heb ik dit gezeik nooit."

Uiteindelijk wordt de klus geklaard, maar de voormalig kasteelheer kijkt er niet met plezier op terug: ''Ik vond het eigenlijk een soort van bevalling, vreselijk!''

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland ontkracht geruchten over bonje met de buren

Martien heeft zich misschien niet vermaakt, maar de kijkers beleven volop plezier aan het kibbelende duo:

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Martien Meiland betaalde weergaloze miljoenenvilla in cash'

Inmiddels is Maxime natuurlijk bevallen van dochter Vivé. RTL Boulevard ging op babybezoek:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!