Anny Schilder Beeld © ANP

Anny Schilder reageert op 'seks-imago' dankzij Ranking the Stars

19 oktober 2021 13:55

Sterren die elkaar en plein public te kakken zetten: het is al jaren dé succesformule van 'Ranking the Stars'. Vanaf woensdag 27 oktober is het aan een nieuwe groep BN'ers om elkaar flink door het slijk te halen. Anny Schilder (62) zat eerder in het programma en vertelt in 'Veronica Superguide' dat haar imago een flinke deuk heeft opgelopen vanwege haar deelname .

"Mijn kinderen zijn niet van een paling gekomen, laat ik het zo zeggen"

De Volendamse zangeres vulde maar liefst acht seizoenen lang de meest uiteenlopende lijstjes in - iets wat naast Anny alleen Gerda Havertong kan zeggen. Anny vertelt in het blad wel te weten waarom ze een graag geziene gast was. "Ik keek altijd met grote verbazing naar de andere BN’ers. Die waren zó ad rem de hele tijd", vertelt ze. "Ik ben dat niet. Ik denk dat ze het wel konden waarderen dat mijn antwoorden er niet altijd heel snel uitkwamen." Mede daardoor heeft ze aan het programma een 'seks-imago' overgehouden, stelt ze. Zo antwoordde ze ooit op de vraag 'Wie experimenteert het meest in bed?': "Ik blijf liggen, maar ze mogen alles met me doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze sterren doen mee aan nieuw seizoen Ranking the Stars

Zit dat haar niet dwars? "Nee, natuurlijk niet. Ik vond het eerlijk gezegd ook wel grappig", aldus Anny. "Ik kan wel proberen om beter op te letten en wat meer na te denken voordat ik er iets uit floep, maar dat zit niet in me." Klopt er dan niks van haar losbandige imago? "Nou, ik ben ook jong geweest, hè. Mijn kinderen zijn niet van een paling gekomen, laat ik het zo zeggen."

Mede dankzij bovenstaande uitspraak werd Anny weer gevraagd voor dit seizoen, maar vanwege al het 'gedoe' rondom de coronamaatregelen heeft ze daarvoor bedankt. Uit nieuwsgierigheid naar de nieuwe presentator van dienst, Eddy Zoëy, gaat Anny wel kijken naar het nieuwe seizoen. Al blijft voor haar Paul de Leeuw voor altijd Mister Ranking the Stars: "Hij verstaat zijn vak zó goed", aldus de BZN-ster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eddy Zoëy begonnen met opnames eerste Ranking the Stars

Over Paul de Leeuw gesproken: de presentator was onlangs nog te gast in RTL Boulevard, waar Rob Goossens hem flink aanpakte.

Ranking The Stars begint op 27 oktober en is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!