Beeld © BNNVARA / Skyhigh TV

Geschokte kijkers door bijzondere uitspraken in Vier handen op één buik

19 oktober 2021 21:25

In de nieuwste aflevering van 'Vier handen op één buik' bereidt de 19-jarige Anna-Maria uit Friesland zich samen met haar vriend Angelo (19) voor op de komst van hun baby. Het bekende koppel Airen Mylene (36) en Taeke Taekema (41) ondersteunt de twee.

Het liefdesverhaal van Anna-Maria en Angelo is bijzonder. Als zij elkaar online leren kennen, besluiten ze na een paar jaar berichten sturen om eens af te spreken. Anna-Maria reist met de trein van Friesland naar Zuid-Limburg om vervolgens niet meer terug te keren.

De pil is ze vergeten mee te nemen uit Friesland en omdat ze daar geen geld voor heeft, laat ze het erbij. Voor Anna-Maria en Angelo het weten, is ze zwanger. Eén van hun grootste problemen vlak voor de bevalling is het huis babyproof maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vier Handen Op Eén Buik-koppel geeft update na spraakmakende aflevering

Werken kunnen ze niet - dan verliest moeders haar uitkering - en voor anticonceptie is geen geld. Waar wel geld voor is, is de rookverslaving van moeder en zoon. Angelo rookt zo'n twintig sigaretten per dag, terwijl zijn moeder er in een ochtend al een stuk of vijftien weg paft. Hij rookt ondertussen al een goede acht jaar, maar heeft de wens om met deze slechte gewoonte te breken. Terwijl Airen alles op alles zet om Anna-Maria te ondersteunen tijdens de laatste loodjes van de zwangerschap, gaat Taeke bij hoge uitzondering aan de slag met Angelo.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Vier handen op Eén Buik onder indruk van mentor Angela

De kijkers van Vier handen op één buik vinden een heleboel van deze aflevering. Zo denkt het stel dat de baby de eerste maanden van haar leven niet veel geld kost, omdat Anna-Maria borstvoeding wil geven. Ook 'kunnen' ze naar eigen zeggen niet werken in verband met de toeslagen van Angelo's moeder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!