Kate Wlash in Grey's Anatomy Beeld © Getty Images

Terugkeer in Grey's Anatomy 'heel emotioneel' voor Kate Walsh

19 oktober 2021 22:28

De terugkeer van dokter Addison Forbes Montgomery in 'Grey's Anatomy' voelde als een warm bad voor haar vertolkster Kate Walsh (54). De actrice is in het achttiende seizoen na jaren weer te zien in de succesvolle ziekenhuisserie.

"Het was alsof je één keer terugkeert naar de plek waar je geboren bent of naar je familie of naar je eerste baan ooit"

"Het was heel emotioneel. Het was alsof je één keer terugkeert naar de plek waar je geboren bent of naar je familie of naar je eerste baan ooit. Het was veel, het was geweldig", zei de actrice volgens Deadline tijdens een persconferentie over haar rentree. Kate speelt tijdens haar comeback in ieder geval een emotionele scène met dokter Meredith Grey (Ellen Pompeo). Over hoelang ze in de serie blijft, kon de actrice niet veel zeggen.

Guess who's back? Dr. Addison Montgomery weer te zien in Grey's Anatomy

00:41
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patrick Dempsey bezorgde collega's PTSS volgens Grey's Anatomy-boek

Kate maakte aan het eind van het eerste seizoen van Grey's Anatomy haar opwachting als dokter Montgomery, de vrouw van Derek 'McDreamy' Shepherd. Ze was daarna nog twee seizoenen te zien en kreeg in 2007 een spin-off met Private Practice. Van die serie, over het wel en wee van de dokters en patiënten in een privékliniek in Los Angeles, werden zes seizoenen gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man Ellen Pompeo had moeite met seksscènes Grey's Anatomy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!