Delphine in Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Delphine sloopt de boel in Temptation Island: 'Ik walg van hem'

21 oktober 2021 09:34

Terwijl er meer dan alleen een connectie groeit tussen Donna en Jimi en Nico en Laure en zij doorgaan met hun leven, houdt Bert Delphine nog altijd in zijn greep. Hoewel de twee aflevering na aflevering elkaar te kakken zetten - om zoals de Belgen te spreken - doet het haar nog altijd veel als hij haar uitmaakt voor hoer.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de tiende aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

"Ik kan met de volle 100 procent zeggen dat 'ie liegt"

Als het alarm van het fotolijstje afgaat in alweer de tiende aflevering van Temptation Island: Love or Leave, haasten alle vrouwen zich naar de slaapkamer. Delphine sjokt er een beetje achteraan. Zij heeft de afgelopen dagen al zoveel ongelukkige beelden van haar partner gezien, dat het haar eigenlijk allemaal niets meer uitmaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nico doet hart Donna breken in Temptation: 'Dan ben je toch een klootzak?!'

In de beelden is te horen hoe Bert vertelt dat hij en Delphine 'dezelfde soa delen' en dat hij 'een hoer in bezit' heeft gehad. De woorden van Bert komen hard binnen en Delphine gooit dan ook het lijstje van het nachtkastje, om vervolgens de kamer uit te stormen. "We hebben daar nooit aandacht aan besteed, nooit", vertelt ze even later weer gekalmeerd voor de camera. "Ineens komt dit nu naar boven, ik walg van die gast. (...) Ik kan met de volle 100 procent zeggen dat 'ie liegt, 100 procent. Ik ga ook bewijzen dat het leugens zijn."

"Dit verdient ze echt niet", doet Donna vervolgens haar verhaal. "Ik geloof Delphine als ze zegt dat ze nooit is vreemdgegaan. Ik zie dat ook niet in haar. Absoluut niet. Ik denk dat dat weer één groot bullshitverhaal is om zijn eigen reputatie te redden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Valentino uit Temptation snapt afwijzing Donna niet

In de mannenvilla krijgt Efrain ondertussen ook beelden te zien van zijn liefje, Aylin. En net als Delphine knapt er iets in hem als hij zijn vriendin dronken ziet giechelen. "Ik ben bang dat Aylin mij voor schut gaat zetten, omdat ze niet beseft wat ze aan het doen is. Daar ben ik eigenlijk gewoon bang voor", spreekt hij terwijl de anderen hem proberen te kalmeren. "Het is gewoon heel erg hypocriet dat ze met andere mannen drinkt, maar niet met mij", aldus Efrain.

"Ik vind het raar dat hij zo heftig reageerde", vertelt Nico na afloop voor de camera. "Ze raakte niemand aan, ging met niemand naar de kamer... Ze doet niets met andere mannen, ze is enkel dronken." Ook Julia, de vriendin van Wouter, heeft fysiek niets gedaan, maar toch kan hij het niet hebben als hij haar met een ander ziet. "Als je eenmaal zo'n beeld ziet en jij bent juist zo overtuigd. Jij hebt je antwoorden en mist haar heel erg en als je haar dan weer ziet met een andere jongen... dan wordt je reactie alleen maar heftiger."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joop neemt het op voor Delphine: 'GPS-tracker is slimme zet'

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Bekijk die video met Valentino hieronderAlle afleveringen vind je hier.

Temptation Love Therapy: Valentino duidelijk over klik met Donna

04:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!