Selling Sunset Beeld © Netflix

Zin in drama? Op déze datum start vierde seizoen Netflix-hit Selling Sunset

20 oktober 2021 17:01

Goed nieuws voor de fans van 'Selling Sunset', het programma waarin de duurste huizen verkocht worden door de werknemers van de Oppenheim Group. Het is ein-de-lijk bekend wanneer het vierde seizoen op Netflix verschijnt.

"Maak je klaar voor meer drama"

In Selling Sunset hebben we al drie seizoenen lang kunnen zien hoe onder anderen Christine, Maya, Heather en Chrishell zichzelf van inkomsten verzekeren door de dúúrste huizen te verkopen. Door de coronacrisis zijn opnames echter vertraagd.

En passant zorgen de dames ook nog voor genoeg drama onder elkaar. Zo eindigde het derde seizoen met een kwade - net gescheiden - Chrishell die wegliep op het over the top huwelijk van Christine.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Selling Sunset-sterren Chrishell en Jason zijn aan het daten

Alle reden dus, om te verlangen naar een vierde seizoen. En nu weten we dus wanneer Selling Sunset weer te bingen is. Op Instagram deelt Maya dat de vierde reeks te zien is vanaf Thanksgiving. Dat betekent dat we ons op 24 november kunnen vergapen aan prachtige huizen én heel veel drama.

'Maak je klaar voor meer drama en sexy huizen', aldus Maya, die ook nog even uit de doeken doet dat ze opnieuw zwanger is geraakt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Christine krijgt concurrentie van deze nieuwe Selling Sunset-sterren

Selling Sunset nog nooit gekeken, maar wel benieuwd? Hieronder zie je een trailer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!