Floor Jansen Beeld © ANP

Floor Jansen te zien in Duitse variant van Beste Zangers

21 oktober 2021 12:31

Leuk nieuws voor zangeres Floor Jansen (40) en haar fans in Duitsland. Ze doet mee aan het Duitse programma 'Sing Meinen Song', hier beter bekend als 'Beste Zangers'. Dat maakt ze donderdagochtend bekend op haar eigen Instagram-kanaal.

"Ik ben enorm blij om aan te kondigen dat ik deel uitmaak van het 9de seizoen"

Floor is goed bekend met het format: in 2019 was ze te zien in Beste Zangers zelf, waarmee ze in eigen land veel populariteit vergaarde nadat ze in het buitenland al succes boekte met haar band Nightwish, die van oorsprong Fins is. De zangeres heeft veel zin in de opnames, laat ze weten: 'Guten Morgen! Ik ben enorm blij om aan te kondigen dat ik deel uitmaak van het 9de seizoen van Sing Meinen Song!' schrijft ze.

In de video hieronder vertelt Floort vol enthousiasme over haar nieuwe avontuur. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Floor Jansen herstelt goed van operatie

Floor stal letterlijk de show tijdens haar deelname aan Beste Zangers. Haar covers werden miljoenen keren beluisterd en haar duet met Henk Poort, waarbij ze het lied 'Phantom Of The Opera' zongen, is zelfs 16 miljoen keer bekeken op YouTube. Hieronder is hun versie nog eens te zien. 

Voor Floors fans in Nederland hebben we helaas een minder leuke mededeling: de zender VOX, waarop Sing Meinen Song te zien is, is in ons land niet te verkrijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Floor Jansen uitverkorene voor titelsong War Child-documentaire

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!