Noëlle in Temptation Love Therapy Beeld © Temptation Love Therapy

Noëlle uit Temptation over afwijzing Wouter: 'Ik begreep het wel'

23 oktober 2021 11:39

De gevoelige en sociale Noëlle heeft al redelijk wat ervaring op het gebied van liefde en relaties. De 26-jarige valt op zorgzame en trouwe mannen en in de villa van 'Temptation Island: Love or Leave' spreekt Wouter (30) haar dan ook meteen aan. Toch moet hij niets van haar weten. Ze doet nu haar verhaal in 'Temptation Love Therapy': "Ik kwam daar natuurlijk ook voor de liefde en vond hem wel echt leuk, dus op dat moment vond ik het wel jammer."

"Hij zei vanaf het begin meteen al wat hij wilde, en dat was met Julia naar huis gaan"

In de aflevering van afgelopen donderdag is te zien dat Noëlle langzaam maar zeker steeds meer 'kriebels' krijgt voor de gespierde Wouter. Noëlle weet hoe lastig het is om in een lange relatie te zitten en je daarin af te vragen of diegene de ware is en biedt daarom een luisterend oor voor Wouter, die Julia maar niet kan vergeten. 

"Hij zei vanaf het begin meteen al wat hij wilde, en dat was met Julia naar huis gaan. Dus ik begreep zijn reactie wel", vertelt de vrijgezel. "Maar het was mijn gevoel, dus dat wilde ik wel even uitleggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine sloopt de boel in Temptation Island: 'Ik walg van hem'

Volgens Wouter is Noëlle een ontzettende lieve dame, maar té 'schattig' voor hem. Hij wil haar niet aan het lijntje houden en dat vertelt hij haar dan ook. Afgewezen voelt Noëlle zich echter niet: "Ik wist natuurlijk dat hij een relatie had."

Ondanks haar gevoelens is Wouter niet bepaald het type waar ze op af zou stappen tijdens een avondje in de kroeg. "Hij heeft natuurlijk een beetje zo’n uitstraling... en ik val meer op lieve, zachte gezichtjes. Hij heeft best een stoere uitstraling en dat is niet iets waar ik zelf op af zou stappen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Onthulling Nico valt niet goed bij Valentino uit Temptation

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn of haar verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!