Noëlle in Temptation Love Therapy Beeld © Temptation Love Therapy

Noëlle uit Temptation: 'Bert deed alsof hij de goeierik was'

25 oktober 2021 07:21

Delphine (27) en Bert (33) zijn elkaars absolute tegenpolen en tegelijkertijd vullen ze elkaar perfect aan. Op die manier houdt het koppel het al tien jaar met elkaar uit, maar hun deelname aan 'Temptation Island: Love or Leave' lijkt daar nu een einde aan te maken. Ook de vrijgezellen in de villa's snappen niets van hun toxic relatie.

"Als je achteraf zijn reacties ziet op tv... dan denk je toch wel: je liegt"

In een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy vertelt single Noëlle dat de twee elkaar in het programma het leven zuur gemaakt hebben. Zo beschuldigde Delphine Bert er onder meer van seks te hebben gehad met een prostituee en gaf Bert op zijn beurt weer aan dat Delphine zelf een hoer was. "Wij keken echt nergens meer vanop", lacht Noëlle.

"Elke dag was er wel weer wat. We dachten alleen maar van: whatever… we konden er gewoon niet meer serieus op reageren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine sloopt de boel in Temptation Island: 'Ik walg van hem'

Volgens Noëlle weet ze nog altijd niet wie ze moet geloven: "Het blijft een raadsel. (…) Wij probeerden hem wel te geloven, maar als je achteraf zijn reacties ziet op tv... dan denk je toch wel: je liegt. Hij wilde ons ervan overtuigen dat hij de goeierik was en vooral Delphine de grond in duwen."

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Onthulling Nico valt niet goed bij Valentino uit Temptation

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!