Dit zijn de eerste beelden van Riverdale-crossover met Sabrina

21 oktober 2021 17:05

De trailer van het zesde seizoen van 'Riverdale' is eindelijk daar! De tienerserie maakte twee weken geleden bekend dat Sabrina uit de serie 'Chilling Adventures of Sabrina' - gespeeld door de 21-jarige actrice Kiernan Shipka - zal verschijnen in het nieuwe seizoen van de show en nu zijn daar de eerste beelden van verschenen. De fans zijn niet meer te houden.

''Sabrina!! Ik ben letterlijk aan het huilen. Ik heb je zo erg gemist''

Drama, seks en mysteries. Het nieuwe Riverdale-seizoen beloofd weer spraakmakend te worden, als we de beelden van de trailer mogen geloven. En alsof dat nog niet genoeg is, maakt Sabrina uit Chilling Adventures of Sabrina ook nog eens de langverwachte crossover. Netflix trok na vier seizoenen de stekker uit die serie, maar de fans waren nog lang niet klaar met de half-heks.

De makers van Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale hinten al jaren op een magische crossover en nu gaat dat daadwerkelijk gebeuren. Aanschouw hieronder de eerste beelden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mark Consuelos keert niet terug in nieuwe seizoen Riverdale

Als je de reacties onder de video’s bekijkt, staat er één naam centraal: Sabrina. Vaak met uitroeptekens. ‘Ik schreeuwde het uit toen ik Sabrina zag,’ schrijft iemand. 'Sabrina!! Ik ben letterlijk aan het huilen. Ik heb je zo erg gemist’, laat een andere ontdane fan weten. Het is wel duidelijk dat de makers van de serie veel mensen blij maken met haar comeback.

Actrice Kiernan Shipka maakte het nieuws twee weken geleden zelf bekend via haar Instagram. 'Van Greendale naar Riverdale. Ik zie jullie in seizoen zes’, schreef ze toen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Cast Riverdale vraagt om hulp om ontvoering dierbaar familielid

Riverdale, met aan het roer onder anderen KJ Apa, Lili Reinhart en Cole Sprouse, ging in 2017 van start. Het zesde seizoen van de tienersensatie start in de VS op 16 november. Buiten Amerika wordt de serie via Netflix uitgebracht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!