To All The Boys I've Loved Before Beeld © JUHAN NOH/NETFLIX

Yes! Spin-off van To All The Boys I've Loved Before in de maak

22 oktober 2021 13:58

Goed nieuws voor de fans van alle 'To All The Boys'-delen: er wordt namelijk een spin-off gemaakt. Op Twitter is nu een eerste teaser gedeeld van de aankomende serie.

Afgelopen voorjaar kwam het derde deel van de populaire trilogie nog online: To All The Boys: Always And Forever. Daarin was te zien hoe hoofdrolspelers Lara Jean Covey (Lara Condor) en Peter Kavinksy (Noah Centineo) verschillende keuzes moesten maken over hun toekomst. Voor welke universiteit kiezen ze en nog belangrijker: blijven ze wel bij elkaar? Spoiler alert: natuurlijk is er een happy ending.

In de spin-off wordt nu het leven gevolgd van Kitty Song Covey, gespeeld door Anna Cathcart. Zij is het jongere zusje van hoofdrolspeler Lara Jean en in de eerste film stal Kitty al eens de show door verschillende liefdesbrieven aan voormalige liefjes van haar oudere zus te sturen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

To All The Boys: Always And Forever nu te streamen bij Netflix

De serie staat op dit moment nog in de kinderschoenen. Wat in ieder geval bekend is, is dat de romantische serie afleveringen telt die dertig minuten duren. Daarmee slaat Netflix een andere weg in, omdat de trilogie enkel uit films bestaat. Wanneer de spin-off op de streamingdienst te zien is, is nog onbekend. Wel staat er 'coming soon', dus het zal vast niet meer lang duren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix deelt laatste trailer To All The Boys: Always and Forever