You Beeld © Netflix

TikTokker spot hilarische fout in derde seizoen van You

22 oktober 2021 16:56

Diehardfans hebben het derde seizoen van de Netflix-serie 'You' vast en zeker al uitgebingd, maar wat ze waarschijnlijk niet hebben gezien, is een hilarische fout. Een TikTokker deelt namelijk op zijn pagina dat het zogenaamde WhatsApp-icoontje van Joe helemaal niet de échte Joe is.

"Het zou hilarisch zijn als hij er eigenlijk zo uit moest zien"

'Joe's messengerfoto in het derde seizoen, hallo?' schrijft de maker van de video erbij. Ook hoor je enkele lachgeluiden tussen de video door.

In de reacties gaat het in de tussentijd los: 'Penn Badgley was niet beschikbaar voor de fotoshoot, dus kregen ze Peen Badleg van decorontwerp als vervanging en ze vonden het prima,' 'Dat is Joseph IJsberg' en 'Het zou hilarisch zijn als hij er eigenlijk zo uit moest zien en hij zich alleen maar inbeeldde dat hij aantrekkelijker was dan hij is,' wordt er zoal gereageerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Afgeschreven' serie You nu één van Netflix grootste successen

Na het ongekende succes van seizoen 1 en 2 van de Netflix-serie You kon een derde seizoen natuurlijk niet uitblijven. Het verhaal: een bloedknappe maar doodenge stalker maakt het leven van diverse mensen zuur en dat is vooral voor ons als kijker heel spannend. Onze gebeden zijn inmiddels verhoord, want het nieuwe seizoen is gearriveerd en knalt rechtstreeks de top drie in van meest bekeken series van het moment.

In de video hieronder zie je er nog meer over. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Penn Badgley vindt Dan uit Gossip Girl erger dan Joe uit You

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!