Beeld © Videoland

Ron Brandsteder niet rouwig om vroege exit The Masked Singer

23 oktober 2021 15:26

Ron Brandsteder (71) heeft met volle teugen genoten van zijn rol als Viking in het derde seizoen van 'The Masked Singer'. Tegelijkertijd is hij er niet rouwig om dat hij er als tweede deelnemer uit ligt, zo vertelt hij aan zijn zoon Rick (37) in het programma 'After The Mask'.

"De gezelligheid was leuk, maar fysiek was het een beetje pittig"

Ron noemt zijn deelname aan het programma zijn comeback, maar het publiek is minder gecharmeerd van de Viking. Het leidt tot zijn exit uit The Masked Singer. "Ik ben heel blij en ik moet je zeggen: ik vind het niet een heel grote ramp..." biecht Ron in gesprek met Rick op. "De gezelligheid was leuk, maar fysiek was het een beetje pittig. Ik had het niet willen missen en ik ben blij dat ik het gedaan heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jurypanel door het dolle heen bij onthulling Viking: ‘Wát een verlossing’

Ron vervolgt grappend dat Rick zich moet voortplanten. Beide Brandsteders kunnen nu namelijk hun deelname aan The Masked Singer op hun cv bijschrijven. Dat wil Ron ook graag voor Brandsteder junior. "Ik hoop dat de geschiedenis zich herhaalt. Als ik ooit grootvader wordt, wat er voorlopig waarschijnlijk niet inzit, dan hoop ik dat mijn kleinzoon of kleindochter misschien in het ballet of als talkshowhostje, dat 'ie de geschiedenis mag voortzetten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kostuumontwerpster Masked Singer riskeert flinke boete

Nu twee kandidaten hun maskers af hebben gezet, is het raden nog lang niet voorbij. Want de Alien, dat is toch precies Luuk Ikink? Marieke zet hem voor het blok. 

The Masked Singer wordt iedere vrijdag om 20.00 uur uitgezonden op RTL 4. After The Mask is te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!