Faith in Temptation Love Therapy Beeld © Temptation Love Therapy

Fatih van Temptation neemt het op voor Nico: 'Deed wat hij moest doen'

1 november 2021 09:44

De eerste kus van 'Temptation Island: Love or Leave' is een feit! Volgens vrijgezel Fatih (26) zat het er al een tijdje aan te komen, zo vertelt hij in een nieuwe aflevering van 'Temptation Love Therapy'.

"Het was iets wat we eigenlijk wel wisten, alleen niet wanneer het ging gebeuren"

Temptation Love Therapy: Fatih haalt uit naar Aylin en noemt haar fake

04:37

Volgens Fatih zat het er dik in dat Donna en Jimi uiteindelijk samen zouden komen. Hij vertelt: "Ik zag hen de hele tijd samen chillen. Ze gingen samen naar hun bed, samen slapen. (...) Het was iets wat we eigenlijk wel wisten, alleen niet wanneer het ging gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noëlle uit Temptation over afwijzing Wouter: 'Ik begreep het wel'

En dat terwijl Fatih in eerste instantie nog Donna in plaats van Deborah naar huis wil sturen. "Ik dacht in het begin: laten we Donna naar huis sturen, want die gaat toch helemaal niets doen. Donna is een oprecht en eerlijk meisje. (...) Maar uiteindelijk was Donna de eerste die iets deed."

Volgens de 'Tarzan' is het nog maar de vraag of het ware liefde is; hij gokt dat het vooral om wraak gaat. "Volgens mij zit het meer van: jij hebt het gedaan, dus waarom kan ik het niet? (…) Nico is geen slechte jongen, Nico heeft gewoon gedaan wat hij moest doen. Als je meedoet als koppel is het toch logisch dat je je openstelt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Spanning Laure en Presley had invloed op sfeer in Temptation-villa'

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn of haar verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.