Gerard Joling en Gordon Beeld © ANP

Gerard Joling sluit nieuwe samenwerking met Gordon tóch niet uit

26 oktober 2021 10:48

Ondanks zijn eerdere uitspraken sluit Gerard Joling (61) een verzoening met zijn valse stiefzuster Gordon (51) niet uit. Aan 'Veronica Superguide' vertelt de 'Maak Me Gek'-zanger dat hij het voorlopig nog niet ziet zitten, maar dat het in de toekomst misschien in een 'andere vorm' wel mogelijk is.

"Je kunt niet bij voorbaat 'nee' zeggen"

"Gordon staat bij Talpa onder contract, ik bij RTL. Die partijen gaan in de toekomst fuseren. Misschien is alles tegen die tijd weer anders. Je moet altijd uitkijken met dingen uitsluiten, want je kunt niet bij voorbaat 'nee' zeggen", luidt de reactie van Geer, die er dus nog wel de kracht voor heeft om samen te werken met Goor. "Ik sluit niet uit dat ik ooit nog met Gordon samenwerk." 

En dat terwijl hij eerder nog aangaf bij RTL Boulevard dat hij 'voor geen geld' meer op de buis te zien zou willen zijn met voormalig collega.

Gerard wil 'voor geen geld' meer samenwerken met valse zuster Gordon

01:01
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon maakt roadtrip met jongeren met downsyndroom

Veronica Superguide sprak met de zanger en The Masked Singer-jurylid in verband met Het Grote Kijkonderzoek dat ze lieten uitvoeren. Daaruit bleek onder andere dat Nederland liever naar Gerard kijkt, dan naar Gordon - die momenteel (samen met hond Toto) zijn geluk beproeft in Dubai. Gerard snapt wel waarom: "Mijn kracht is dat ik altijd mezelf ben en eerlijk, dat zien de mensen ook. Het is zoals het is." 

Door de jaren heen waren Geer en Goor meerdere keren succesvol, onder meer met programma's die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds. Ze probeerden daarmee eenzame ouderen uit hun isolement te halen. In 2018 werkten ze voor het laatst met elkaar toen ze samen in één jurystoel voor The Voice Senior zaten.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Gerard Joling ontvangt award voor Meest Geplugde BN'er

Uit het kijkersonderzoek werd nog meer duidelijk: zo is Martien Meiland de meest gehate persoon op tv. Meer onthullingen zie je in onderstaande video:

Onderzoek: Martien Meiland meest gehate persoon op tv

04:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!