Chantal Janzen Beeld © Getty Images

Chantal Janzen over roem: 'Kan als tierelier weer bergafwaarts gaan'

26 oktober 2021 15:46

Presentatrice Chantal Janzen (42) gaat als een tiet: ze presenteerde dit jaar het Eurovisiesongfestival en diverse, populaire programma's als 'Oh, Wat Een Jaar' en 'All Together Now'. Binnenkort verschijnt dan eindelijk haar eigen 'kindje' op de buis: 'Chantal's Pyjama Party'. Ondanks de vele successen heeft ze het nog niet hoog in de bol gekregen.

"Ik speel al jaren met het idee, maar nu denk ik: hup trut, inplannen die handel!"

In gesprek met Veronica Superguide wordt de Limburgse erop gewezen dat ze als een tierelier gaat, voor het geval dat haarzelf nog niet was opgevallen. Wat blijkt: het wás haar daadwerkelijk niet opgevallen. Het voelt voor haar namelijk niet per se zo, zegt Chantal. "Het kan ook weer als een tierelier bergafwaarts gaan, hè? Dat is ons vak. Zo ben je een hit, zo kijkt er geen kip, en is het klaar. Maar omdat ik zo geniet van de opnames, is dit voor mij sowieso geslaagd."

Ook vraagt het blad welke toekomstplannen ze nog heeft: "De roem wakkert wel mijn droom aan van een eigen theatershow met zang, dans en leuke gesprekken. Ik speel al jaren met het idee, maar nu denk ik: hup trut, inplannen die handel!" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen beleefde heftige periode door een stalker

Zaterdagavond schittert Chantal weer op de beeldbuis in haar nieuwe programma Chantal's Pyjama Party. In deze spelshow wordt het publiek - gehuld in, je raadt het al, pyjama - uitgedaagd voor een paar hilarische en levensgrote spellen. Saillant detail: zelf draagt de presentatrice helemaal geen pyjama in bed: "Nee joh, bloedheet, uit dat ding." 

Over de show zelf vertelt Chantal: "Het is een mix tussen de Surpriseshow en Vergeet Je Tandenborstel Niet, programma’s waar ik vroeger zelf zo graag naar keek op zaterdagavond. En dat dan in een waanzinnig decor van een enorm huis met gigantische spullen, een soort Honey I Shrunk the Kids meets Alice in Wonderland."

De winnaar van Chantals feestje krijgt uiteindelijk de ultieme droomvakantie cadeau. Het hele interview met Chantal lees je in de nieuwe Veronica Sueprguide

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal niet enige BN'er die werd gestalkt: 'Komt vaker voor'

Chantal showt haar 'huis' in Chantals Pyjama Party

00:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!