Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Confrontatie Temptation Island escaleert volledig: 'Vertrouwen geschaad'

28 oktober 2021 09:07

Het huidige seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' was tot nu toe redelijk 'netjes'. Ja, er werden hier en daar wat scheldwoorden over en weer geschreeuwd, maar het fysieke contact bleek beperkt. Tot nu dan, want de eerste kus(jes) zijn een feit! Al is het niet alleen rozengeur en maneschijn in de villa's...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de elfde aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

"Er is niets tussen ons, maar in Bert zijn hoofd zijn we al getrouwd"

Terwijl Aylin twijfelt of Efrain nog wel de man is met wie ze de rest van haar leven door wil brengen, is het voor Donna meer dan duidelijk: Nico behoort tot het verleden en vrijgezel Jimi is haar toekomst. Als na een avondje feesten iedereen naar bed gaat, blijven zij nog met z'n tweetjes achter en kruipen samen onder de dekens. Of er nog wat gebeurd is? "Ik kon gewoon niet stoppen, ik moest haar gewoon kussen", onthult Jimi de volgende ochtend voor de camera. "Ik heb me lang moeten inhouden, dus een klein kusje mocht toch wel?"

Donna lijkt er in ieder geval tevreden over, of 'fier' zoals de Belgen zeggen. "Jimi kan wel goed kussen, ja", doet ook zij naderhand verslag voor de camera. "De kus zat er ook gewoon aan te komen, het was soms ook een beetje moeilijk om het niet te doen." Ondanks de vlinders voor Jimi weet Donna nog niet goed hoe nu verder: "Mijn gevoel zegt gewoon Jimi, dat is wel duidelijk. Maar mijn verstand zegt wel dat ik eerst alles moet afronden voordat ik me aan iemand nieuws geeft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine reageert op racistische uitspraken in Temptation Island

In de mannenvilla raakt ook Nico steeds meer fysiek aangetrokken tot Laure. "Die behoefte komt automatisch als je interesse in een persoon hebt. Dan ga je juist geen afstand nemen, meer steeds dichterbij komen en elkaar aanraken. Dat gebeurt automatisch en is fijn, om elkaar aan te raken", verdedigt hij zich. En aanraken, dat doen ze zeker... Al speelt er bij Laure nog wel wat meer. "Je wil echt zó hard samenzijn, maar je wordt ergens ook tegenhouden door Donna. Dat speelt voor mij ook nog altijd een rol", geeft ze toe. "Dat is een beetje de laatste barrière die ik voor mezelf aan de kant moet schuiven." 

Maar daar hebben ze duidelijk geen moeite mee, want waar Donna en Jimi ieder naar hun eigen kamer vertrekken, gaan Laure en Nico nog een stapje verder en slapen ze samen. Hoewel de handjes boven de lakens blijven, heeft het hun band wel versterkt. "Ik heb geen relatie meer met Donna dus ik kan gewoon mijn eigen ding doen", aldus Nico.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voor op een tegeltje: de grappigste uitspraken uit Temptation Island

Maar er hangen niet alleen roze wolken boven de villa. Vooral bij de heren heerst er onderling flink wat spanning tussen Bert en single Kim. Bert hoopt namelijk dat ze meer kunnen zijn dan alleen vrienden, maar dat ziet Kim niet gebeuren. Als ze via via dan ook te horen krijgt dat hij zelfs al gevoelens voor haar heeft, wakkert dat een vuurtje in haar aan. "Ik denk dat Bert in zijn eigen bubbel leeft, want ik heb hem heel vaak duidelijk gemaakt dat het alleen vriendschap is (...) Er is niets tussen ons, maar in Bert zijn hoofd zijn we al getrouwd", vertelt ze voor de camera voordat ze Bert confronteert en vraagt om een 'eerlijke uitleg'.

Als Bert zijn mond opentrekt slaan bij Kim alle stoppen door en gaat ze er hard in. "Dat gevoel moet hier helemaal niet eens zijn! Daar moet je niet eens aan denken, mafkees!" valt ze hem aan. "Er is geen gevoel tussen ons, niks! Achter mijn rug om heb jij dikke ballen en voel je jezelf stoer (...) Jij hebt echt mijn vertrouwen geschaad."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Onthulling Nico valt niet goed bij Valentino uit Temptation

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn verhaal in Temptation Love Therapy. Bekijk die video met Noëlle hieronderAlle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!