Eddy Zoey en Gaby Blaaser Beeld © Ranking the Stars / RTL

Eddy Zoey wijst 'stoeipoes' Gaby Blaaser af in Ranking the Stars

27 oktober 2021 22:06

Woensdagavond was de eerste aflevering te zien van 'Ranking the Stars' met Eddy Zoey (54) als gloednieuwe presentator. En Eddy liep al gelijk een blauwtje op bij influencer Gaby Blaaser (35)...

"Seks, nooit genoeg en het liefst ga ik bij een man op zijn gezicht zitten"

Bij de tweede vraag moeten de bekende Nederlanders antwoord geven op de volgende vraag: wie zorgt in bed voor 't meeste vuurwerk? Om de top 10 af te gaan, nodigt Eddy Gaby uit om naar beneden te komen.

De presentator valt vervolgens gelijk met de deur in huis: "Gaby, iedereen heeft wel eens een interview met je doorgenomen en dan roep je toch wel dingen als: "Seks, nooit genoeg en het liefst ga ik bij een man op zijn gezicht zitten." Gaby beaamt dat en noemt het ook haar fetisj. "Zullen we?" vraagt Gaby vervolgens, waarop Eddy zonder te aarzelen, maar wel onbewust, "nee" zegt. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eddy Zoëy doet mee aan nieuwste onderbroektrend

Vervolgens barst iedereen in lachen uit, want dit was Eddy's ultieme kans om eens met Gaby te rollebollen. "Ik vind dit zo jammer, zo'n blauwtje loop ik hier", vertelt Eddy terwijl hij toch op de grond klaar is gaan liggen. De influencer kon er wel om lachen en is uiteindelijk niet bij Eddy op zijn gezicht gaan zitten. 

In de eerste aflevering waren naast Gaby, ook Rob Geus, Patricia Paay, Henk Krol, Shirma Rouse, Victoria Koblenko, Esmée van Kampen, Willie Wartaal, Qucee en Edson da Graça te zien.

De hele aflevering is nu terug te zien op Videoland. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser dist Rob Geus in nieuw seizoen Ranking the Stars

Gaby Blaaser dist Rob Geus in nieuw seizoen Ranking the Stars

00:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!