Beeld © RTL

Onverwachte exit zorgt voor schok bij Het Perfecte Plaatje-kandidaten

27 oktober 2021 22:06

In de tweede aflevering van 'Het Perfecte Plaatje' moest Donnie (27) het programma verlaten, simpelweg omdat hij de laagste punten had gescoord. In de derde aflevering ging degene met het laagste gemiddelde echter niet naar huis. Toen de deelnemers hoorden wie er wél naar huis ging, zorgde dat voor een golf van verbazing in de studio.

"Ik ga het programma verlaten"

Let op: dit artikel bevat spoilers over de derde aflevering van Het Perfecte Plaatje.

In de nieuwste aflevering van het fotografieprogramma duiken de kandidaten letterlijk in het leven van de reddingsbrigade. Vanaf het water moeten de negen overgebleven BN'ers een foto maken die perfect het werk van de reddingsbrigade weergeeft.

Degene die de eerste shoot wint is Juvat, met een keurige 8,5. John scoort één tiende lager. Onderaan eindigen Ruth (6) en Abbey (5,8).

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kandidaten van Het Perfecte Plaatje 'gaan tot het uiterste'

De tweede shoot is de alom bekende en beruchte naaktshoot. Na een aantal ongemakkelijke momenten is het aan de deelnemers om hun model (naakt uiteraard) zo mooi mogelijk op de foto te zetten. John verdient voor deze shoot een 9, waardoor hij weekwinnaar wordt.

Maar als Tijl aankondigt wie er naar huis gaat, heeft hij een verrassende mededeling. Ruth denkt aanvankelijk dat ze naar huis moet, want haar gemiddelde is het laagste. "Maar er is sinds een paar dagen iets aan de hand. Een wending die wij nog nooit mee hebben gemaakt." Dan zijn alle ogen op John gericht, die een schokkende onthulling doet.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

William Rutten over Het Perfecte Plaatje: 'Kijkers onderschatten het'

"Ik ga het programma verlaten", vertelt John, die de aflevering dus zojuist heeft gewonnen. Voetbalclub Ajax biedt de oud-voetballer de kans om een stap in zijn carrière als trainer te zetten. "En dan kies ik toch voor het voetbal", legt hij uit. Voor Ruth betekent het dat zij nog een weekje mag blijven.

We spraken Ruth:

Het Perfecte Plaatje zie je iedere woensdag om 20:30 uur bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!