Beeld © Annemieke van der Togt

First Dates komt opnieuw met Valentijn-special

29 oktober 2021 17:29

Trouwe kijkers van 'First Dates' vallen op 14 februari 2022 met hun neus in de spreekwoordelijke boter. Er staat weer een Valentijn-special op het programma en de makers zijn alvast druk bezig met BN'ers regelen, als je Tim den Besten (34) mag geloven.

De televisiemaker heeft vandaag namelijk een bericht op zijn Instagram Stories gedeeld over het programma. Hij heeft een screenshot van een mailtje gemaakt waarin hij een 'bijzonder verzoek' krijgt voorgelegd. Ondanks dat Tim met 'Hahaha' - lees: nee - reageert op het verzoek om mee te doen, wordt het dus wél duidelijk dat ze alweer druk bezig zijn met de vip-versie van het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-icoon Sergio krijgt zijn fameuze oneliners ingefluisterd

Vorig jaar zeiden Bastiaan van Schaik, Zarayda Groenhart, Dennis Schouten en Miryanna van Reeden nog 'ja' tegen de vip-aflevering. Andere bekenden die aanschoven in het First Dates-restaurant zijn onder anderen Giel Beelen, Sipke Jan Bousema, Maik de Boer, Yvonne Coldeweijer en Mariska van Kolck. 

De grote vraag is wie in 2022 aanschuift voor een romantisch diner voor twee. Hoewel kennelijk niet iedereen warm wordt van de oneliners van Sergio en de blauwe ogen van Victor, doen wij alvast een paar suggesties. 

Donny Roelvink

Donny Roelvink

Donny Roelvink is nét vrijgezel en zoekt wellicht wel een schouder om op te huilen. 

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen wordt in het roddelcircuit gelinkt aan de heer hierboven, maar is zover bekend vrijgezel. Leuk als je eens langskomt in het programma, Yo. 

André Hazes

André Hazes en Sarah van Soelen houden de opgespoten lipjes stijf op elkaar wat betreft hun vermeende liefdesbreuk. Wie weet zit de uitnodiging voor een deelname aan First Dates al in beider inbox...

De bekendste alleenstaande van ons land: VVD-leider Mark Rutte

Mark Rutte

Mark Rutte heeft geen uitleg nodig. Hoe enig zou het zijn als de demissionair minister-president (226 dagen and counting) ineens opduikt in het restaurant? 

Estelle Cruijff

Mocht Estelle een vlam aan haar zijde hebben, dan weet ze die goed verborgen te houden. En zo niet, dan zien we haar en haar humor graag terug in de Valentijn-special.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Mekkes heeft na First Dates-fiasco tóch nieuwe liefde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!