Beeld © ANP

Omroep MAX gaat in koelkasten van BN'ers gluren

29 oktober 2021 17:37

Voor een nieuwe video- en podcastserie gluurt Omroep MAX in de koelkasten van BN'ers. In 'De Muzikale Koelkast' openen onder meer Jim Bakkum (34), Alain Clark (42) en Kim Kötter (39) en Jaap Reesema (37) de deuren van hun koelkast.

"Onze gasten zijn openhartig over wat ze áltijd in huis hebben, wat hun guilty pleasure is en met welk product of gerecht er iets gevierd wordt"

Presentator Daniël Dekker, ook bekend van NPO Radio 5, neemt samen met voedingsdeskundige Sabine Leijten elke twee weken een kijkje in de koelkast van een BN'er. In de 24-delige videoserie, die op de website van NPO Radio 5 en Omroep Max te zien is, gaan ze ook in gesprek over de favoriete muziek van de gast.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Omroep MAX haalt meer dan 1 miljoen euro op voor Limburg

In de gelijknamige podcastreeks, die onder meer op de bekende podcastkanalen te beluisteren is, praten Daniël en Sabine verder over wat ze te weten zijn gekomen over de eetgewoontes en muzikale smaak van de Nederlandse sterren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter en Jaap Reesema over heftig kinderwens-traject

"Onze gasten zijn openhartig over wat ze áltijd in huis hebben, wat hun guilty pleasure is en met welk product of gerecht er iets gevierd wordt", aldus Daniël over het nieuwe programma. Sabine is nu ook al een vaste gast in het programma Lunch Lekker met Daniël Dekker, dat elke werkdag te horen is op NPO Radio 5.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!