Aylin en Fatih van Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Aylin haalt uit na uitspraken Fatih: 'Vond zijn gedrag belachelijk'

02 november 2021 12:42

Waar ze voorheen regelmatig samen in beeld verschenen, is de liefde tussen Aylin (22) en Fatih (26) inmiddels bekoeld. Dat was in de laatste aflevering al te zien en Fatihs verschijning in RTL Boulevard online serie 'Temptation Love Therapy' heeft het niet beter gemaakt. Volgens de vrijgezel wilde Aylin van de een op de andere dag niets meer met hem te maken hebben vanwege zijn achtergrond. Aylin laat nu weten dat de vork anders in de steel zit.

"Ik werd zelfs bijna in elkaar geslagen omdat ik volgens de cultuur niet met Efrain mocht gaan"

Dat de woorden van Fatih bij Aylin in het verkeerde keelgat geschoten zijn, moge duidelijk zijn. Aan LoveReality laat ze weten dat het 'onzin' is dat ze niets meer met hem te maken wilde hebben omdat ze naar verluidt niet als 'Turks stelletje' gezien wilde worden. Ze vertelt hoe het wel zit: "Toen ik binnenkwam op Temptation zag ik al gelijk dat niemand mijn type was. Ik heb erg mijn best gedaan me open te stellen, maar als je je niet aangetrokken voelt, is dat nou eenmaal zo. Dit heb ik ook gelijk aan Fatih verteld en hij zei dat die het begreep en niet zou pushen. We zouden gewoon vrienden zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fatih van Temptation neemt het op voor Nico: 'Deed wat hij moest doen'

Volgens Aylin heeft Fatih zijn eigen ruiten ingegooid door constant Turks tegen haar te praten, terwijl ze meermaals had aangegeven dit niet te willen. "Ik ben vroeger vaak uitgescholden op straat voor ‘negerhoer’ omdat ik een relatie met Efrain had. Ik werd zelfs bijna in elkaar geslagen omdat ik volgens de cultuur niet met Efrain mocht gaan. Hier heb ik echt enorm veel last van gehad en ik heb echt angst gevoeld als ik dan op straat liep", legt ze uit. "Daarom vroeg ik of Fatih dus wilde stoppen met Turks praten, maar hij noemde dit 'discriminatie'."

Aylin beweert in het gesprek zelfs dat Fatih boos werd als ze met andere mannen praatte, terwijl ze maar twee keer op date zijn geweest. "We hadden geen relatie of zo. Dus ik vond zijn gedrag belachelijk", aldus Aylin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Noëlle uit Temptation: 'Bert deed alsof hij de goeierik was'

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Elke vrijdag doet een smaakmaker uit het programma zijn of haar verhaal in Temptation Love Therapy. Alle afleveringen vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!